Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt az altalatok hallott/l...

Mi volt az altalatok hallott/latott legkinosabb legkellemetlenebb mondat vagy cselekedet, amit egy idos embertol lattatok/hallottatok?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 13. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Számomra az, amikor az illető bácsi másfél órán keresztül dicsérte országunk kormányát és vezető tisztségviselőit, majd körbevezetett a házában és büszkén mesélte hogy milyen magas pozíciókra és kapcsolatokra tett szert még a kommunista időkben, és milyen könnyen tudta nagy tételben kizsákmányolni a rá osztott közjavakat.
2023. ápr. 13. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mikor a barátnőmmel elkezdett üvöltözni egy idős nő a villamoson, hogy egy bunkó paraszt, amiért nem adja át neki a helyet, mire barátnőm rámutatott a másik lábára, ami be volt gipszelve. Aztán meg még a nőnek állt feljebb, hogy barátnőm miért oktatja ki, lehetne egy kicsit tiszteletteljesebben is beszélni vele... De bezzeg ő, aki ordítozott egy törött lábú utassal, hogy adja át neki a helyet, 2 megálló után leszállt a villamosról... Nagyon megérte a hiszti.
2023. ápr. 13. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

Vonatos sztori. Helyjegyet kellett váltani, de szinte senki nem ott ült, ahol kellett volna. Gondolom valaki még az indulásnál elfoglalta másnak a helyét, aki nem akart konfrontálódni, nem állította fel, hanem leült más helyére, aztán így borult az egész.

Megérkezett egy idős nő, aki hisztibe kezdett, mikor látta, hogy egy kollégista csaj elfoglalta a helyét. Mondta neki a kiscsaj, hogy az ő helyén is ülnek, legyen szíves a néni átmenni máshová, neki itt van a bőrönd, a táska, a hátizsák stb., most megy haza az ünnepekre, ne kelljen már átpakolnia. Tök udvariasan kérte szerintem. Erre a nő megfogta a bőröndjét, és elgurította a vagon másik oldalába, hogy mit képzel magáról, ő idős, tisztelettel beszéljen vele, különben is elfoglalta a helyét, az az övé, neki az jár. Egyszerűen nem értette meg, hogy szinte senki nem a saját helyén ül, úgyhogy az egész jelenetnek az lett a vége, hogy szegény kiscsajt felállította, átment egy másik utashoz, aki az ő helyén ült, az az utas szintén felállított egy másik utast, aki meg az ő helyét foglalta el, és ez így ment percekig.

A sztori vége az lett, hogy mindenki jól összekavarodott, és böröndökkel, hátizsákokkal mindenkinek át kellett cuccolnia, mert egy idős nyugdíjas nő nem tudott beletörődni abba, hogy a 27-es szék helyett kettővel arrébb üljön...

De azért ugye a mai fiatalság a bunkó, meg a fiatalok nem tudnak alkalmazkodni? Bezzeg fordított helyzetben gondolom a néni kikérte volna magának, hogy hogy merik őt felállítani onnan.

2023. ápr. 13. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Romániában élek magyarként. A romántudásom a béka segge alatt, de érteni még valamennyire értek.

Megyek vissza busszal a koliba. Felszállt egy román néni, aki a központban levő mall-ba akart eljutni, de nem tudta, hol kell leszállni, mert nem odavalósi. A soför nemigazán segített neki, így leült mellém. Én próbáltam volna megkeresni neki, hogy hány megállóval később kell, mert magát a helyet én tudtam, de a buszos app nemigazán követte a buszok késését, és olyan busznak az útvonalát, ami már elméletileg elment, nem tudtam megnézni. Ezzel még úgy nem is lett volna probléma, mondtam, hogy én nem tudom hol van, látta hogy keresem is, nem kapom, ok.

Na de mi pont annak a 3 városi busznak az egyikén voltunk, ami kimegy a városból, felmegy egy egyetemre, ott megtér, s úgy megy vissza a központ felé s majd tovább. A nő meg nem értette, hogy miért hagyjuk el a várost, hova megyünk, stb. Én kézzel-lábbal elmagyaráztam neki, hogy felmegyünk oda, ott megtér a busz, s megy vissza. Amire még engem kezdett el kioktatni, hogy Romániában vagyunk, s kellene tudni románul meg minden. Na, ezért éri meg segíteni az embereknek...

2023. ápr. 13. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

3: hát azért ez elég gáz helyzet eleve. Hogy tudott ez kialakulni? Mégis mi az hogy senki sem a helyén ül? Az első aki nem vállalta a konfrontációt a helybitorlóval, valójában ő a hibás az egész helyzetért! Nagyon is rendben van hogy végre helyre rakták a rendet az utasok, különben az egész csak romlik tovább!

Ez legalább olyan baromság mint amikor nem esszük meg a friss kenyeret, mert még van a tegnapiból. Megesszük a tegnapit, aztán a frissből másnap tegnapi lesz, és megint nem a frisset esszük. És ez így mehet örökké, esszük minden nap a szar kenyeret, pedig csak egyszer kéne kidobni a régit ;)

2023. ápr. 14. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!