Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez velem?

Miért van ez velem?

Figyelt kérdés

vannak ezeken a linkeken kép is :

[link]

[link]

Remélem meg tudjátok nyitni ,de ha nem a lényeg hogy nagyobb víztornyoktól és pl olyan abnormális kinézetű,alakú épületektől félek még ha bele gondolok attól is szorongásom van és rámjön valami pánikszerű.

A másik ami para nekem nagyon azok a hatalmas harangok:

https://www.youtube.com/watch?v=jbtqJWZT_EI&t=14s

https://www.youtube.com/watch?v=VkRIMgTU7cA&t=147s

Még amúgy vannak tárgya vagy dolgok amihez nem szivesen megyek közel,de nem tudom melyik a durvábbb.

Talán a nagyon nagy hajótestek mint az Oasis of the Seas hajó és okés szép,de ezek annyira picik mármint ahol rajta lehet lenni és a gát is talán kettő autó elfér egymás mellett na ,de ennyi...

Ha valaki tud segíteni ebben az ügyben hogy a nagyobb dolgoktól parázok akkor azt nagyon megköszönöm.

2023. júl. 30. 19:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%

Ne nézegess ilyeneket, ne keress ezekre a neten.

Ha életben is előjön, akkor szakember segítségét kérd.

2023. júl. 30. 20:13
 2/11 anonim ***** válasza:
26%

1. A kérdésből nem derül ki, mi a kérdés.

2. Rossz kategóriában van.

2023. júl. 30. 20:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Részben ismerős a dolog: tériszony, mégha nem is magasan van az ember, hanem a közelében van egy magas tárgy, de nincs olyan támpont, ami biztonságot tudna adni. Másrészt, ami a 2. képen van: ezek a szerelvények a működésük, a zajuk, a kialakításuk, a zárt részben való elhelyezkedésük-működésük nem ad biztonságérzetet nekem (sem), egyfajta félelem tölt el, mégha bebiztosít róla egy szakember, hogy nincs gond velük, nyugodtan tartózkodhatunk a közelében.
2023. júl. 30. 20:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A harangok és húzógépeik lenyűgözőek!

Főleg az ami a videóban van. Igazi különlegesség. Egyenes jármos, felülütős. Magyarországon ritka az ilyen. Ami van az is jellemzően alulütősre van kényszerítve nyelvkötéssel. Ez egy csoda, nem kell tőle félni!

2023. júl. 30. 22:40
 5/11 A kérdező kommentje:
#4 nem azt mondtam hogy csúnya vagy bármi más ,csak nem nekem találták ki :D
2023. júl. 30. 23:44
 6/11 A kérdező kommentje:

Okés hogy egy szakember megmondja a tutit hogy nem fog összedőlni és hogy nem kell félni ,de benne van az az 1% is hogy bármi történhet és hogy a magunkfajtáknak nem ajánlják a közelükben való részvételt.

2023. júl. 30. 23:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne menj a közelükbe.
2023. júl. 31. 03:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Jó ,megpróbálok csak az a baj hogy vannak hasonló témák amik meg érdekelnek...
2023. júl. 31. 10:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor győzd le a félelmeidet!
2023. júl. 31. 11:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Oksa,köszönöm a válaszokat
2023. júl. 31. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!