A legtöbb ember eltudja képzelni magáról hogy utcára kerül és ott is ragad élete végéig?
Figyelt kérdés
Hisz tanárokkal, diplomás, értelmiségi emberekkel fordul elő, akkor még ott a válás, lebetegedés, munkanélküliség, ezek meg úgy lehúzzák az embert az életből, hogy lehetetlen visszakapaszkodni, nem hiába van a városrészben ahol élek, nagyon régóta az utcán élő ember, 2009től. Nyilván már sok évvel ezelőtt belátta hogy nincs élet innentől, ezért isznak sokan.2023. júl. 30. 18:12
1/7 anonim 

válasza:

Én úgy alakítottam és alakítom tovább, hogy már tuti hogy nem kerülök utcára, még ha a két lábam és kezeimet is leamputálnák.
2/7 anonim 

válasza:

Szinte bárkivel előfordulhat hogy az utcán találja magát.
Vannak a hajléktalanok közt olyanok is akiknek komoly egzisztenciájuk volt, csak lezülöttek, elváltak stb...
Sose tudhatja az ember mit hoz a jövő, főleg ebben a gazdasági helyzetben ami most van.
3/7 anonim 

válasza:

Nem érdekel. Én olyan helyen dolgoztam, ahol sok volt a hajléktalan a környéken. Nem tudom őket sajnálni, mert olyan dolgokat láttam napi szinten, hogy ezek után leszarom, hogy elváltak, meg betegek lettek.
4/7 anonim 

válasza:

Nyilván nem tudjuk elképzelni. Bár azok nagy része sem tudta, akik most ott élnek. És én is úgy gondolom, hogy ha nem is mindenki, de egy részük tényleg önhibáján kívül került ilyen helyzetbe. Annyi oka lehet az alkoholizmuson kívül is, hogy el sem tudjuk képzelni. Válás, tartós betegség vagy baleset, természeti katasztrófa (tűz, árvíz, földcsuszamlás), lakásmaffia stb.
5/7 anonim 

válasza:

Nem, nem olyan a családi hátterem, hogy ilyesmi előforduljon. Ahhoz valami hatalmas tragédiának kellene történnie, ami nem személyes baleset vagy ilyesmi, mert akkor tudunk egymásnak segíteni, hanem inkább állami beavatkozás, ami mindenkit érint.
6/7 anonim 

válasza:

Diplomás létére aki ott van, az saját magánka köszönheti.
Élénk a fantáziám, el tudom képzelni ha nagyon akarom. De azt is, hogy ez a veszély nem fenyeget.
7/7 anonim 

válasza:

Sajnos simán, akár már holnap. 10 évvel ezelőtt ezt el sem tudtam volna képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!