Az emberek miért nézik le azt, aki munka után otthon Kőbányait iszik és nézi a meccset?
Figyelt kérdés
Ez olyan "proli" dolognak van elkönyvelve, pedig szerintem semmi baj nincs vele. Az ilyen emberek sokkal kevesebbet stresszelnek, nem idegesítik magukat a politika miatt és örülnek az életnek. Sör úgyis mindig lesz és foci is.2023. júl. 30. 13:16
32/36 anonim válasza:
Diesel: 50% kóla, 50% sör.
Egyesek szerint moslék.
Én imádom! 🤗
33/36 anonim válasza:
Nem nézem le, az erős szó, inkább álladó lazsálás. Néha nem árt besegíteni a házimunkában, törődni a kapcsolataiddal, netalántán fejleszteni magad. Ezek mind megférnek egymás mellett, nem kell feladni az sörözést a tv-vel..
34/36 anonim válasza:
A Kőbambi A KLAKSVIK új SZPONZORA!
35/36 anonim válasza:
Én valahol tisztelem a kőbányai sört.
A kőbányai sör egy őszinte sör,nem akar többnek látszani,mint ami.
Mindig is az "egyszerű" melósok söre volt a kőbányai és ezt vállalják is.
(nemhiába nagyferoval reklámozták)
Nem nézem le azokat akik a kőbányait fogyasztják csak nekem egyszerűen nem ízlik,nem szeretem más az ízlésem.
Inkább nagy ritkán adandó alkalommal 1-2 cseh sört szoktam fogyasztani
( budweiser,krusovice,pilsner,
bernard, konrad)
Bár én nem is vagyok annyira sörös.
Én boros vagyok,van egy kis szőlős telkem és ott szoktam bort készíteni szabadidőmben.
36/36 anonim válasza:
Én mindenkit lenézek aki napi szinten sörözik,az én szememben alkoholisták.De eleve lenèzem azt,akinek erről szól az élete:munka után sör meg tv...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!