Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért nézik le...

Az emberek miért nézik le azt, aki munka után otthon Kőbányait iszik és nézi a meccset?

Figyelt kérdés
Ez olyan "proli" dolognak van elkönyvelve, pedig szerintem semmi baj nincs vele. Az ilyen emberek sokkal kevesebbet stresszelnek, nem idegesítik magukat a politika miatt és örülnek az életnek. Sör úgyis mindig lesz és foci is.

2023. júl. 30. 13:16
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%
Honnan tudod hogy nem használja az agyát? Sztereotipizálsz?
2023. júl. 30. 14:34
 22/36 anonim ***** válasza:
79%
Akik erre vágynak hogy tv meg sör vajon miert. Mert agyilag fizikailag rottyon vannak.
2023. júl. 30. 14:52
 23/36 anonim ***** válasza:
87%

Más 10 orás munka elott vagy utan még edzeni jár. Aztán levezetéskèppen csajozni.

Valaki meg 8 ora utan trottyoskodik.

Azert ne mondd már hogy nincs kulonbség a két ilyen tipus állo vagy teljesitőképességében motivácioiban agyában tetteiben hogy otthon mennyit nyujtanak vagy mennyit nem

2023. júl. 30. 14:54
 24/36 anonim ***** válasza:
84%

Ha ez neked életcélod, az valahogy nem az igazi.

Ehhez fölösleges volt évmilliárdokig fejlődni az őseidnek, mert erre már a teknősök is képesek.

2023. júl. 30. 15:00
 25/36 anonim ***** válasza:
63%

Mert a focit a legbutább emberek nézik.

Rugdosnak egy labdát 90 percig, az a háttérzaj elviselhetetlenül prolis, ami a szurkolóktól jön.

A sör meg szintén proli, minden napi lesz=alkoholizmus.

Tipikus igénytelen fidesz szavazó.

2023. júl. 30. 15:56
 26/36 anonim ***** válasza:
69%

10

Nem a sör márkája a lényeg, hanem az életstílus: igénytelen fetrenges a kanapén némi alkohollal a szabadidő eltoltesekent.

2023. júl. 30. 16:07
 27/36 anonim ***** válasza:
39%
Gyakori a xanax meg társai a menő. Mit vársz tőlük kérdező? Ha akarnának se tudnának inni egy sört se. Azt hiszik sátántól való. De az energia ital mehet liter számra az nagyon jó meg a dili bogyók is.
2023. júl. 30. 16:56
 28/36 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem vannak határok, amiken belül ez még egészséges, azon felül káros is lehet a környezetre. Gyerekkoromban amikor néztem valamit a TV-ben, gyakran volt, hogy bejött az egyik rokonom és kérdezés nélkül átkapcsolt a meccsre. Utána teljesen lekapcsolt, kizáródott neki a külvilág. Némiképp érthető is, egy fárasztó munkanap után normális, ha kikapcsolódunk.

Viszont ennek lett is következménye.

Egyszer másnál voltam, aki vigyázott rám. Ő nézte a TV-t. Nekem meg épp kezdődött a sorozat, amit mindig néztem. Szóval bementem a szobába és kérdezés nélkül átkapcsoltam a csatornát és elkezdtem nézni a sorozatot. Utána az illető megtanította nekem, hogy ilyet nem illik csinálni. De látjátok, hogy a gyerekre hogy át tud ragadni az, amit a felnőttektől lát otthon?

2023. júl. 30. 18:05
 29/36 anonim ***** válasza:
74%

Attól függ.

Ha a tévé előtt tesped minden este (mindegy, hogy abban foci megy, jégkorong vagy valami való világ show) és alkoholizál (ráadásul egyedül), akkor valahol eltékozolja az életét.

Nem fejlődik semmilyen téren és másokon se segít.

Nem él meg élményeket, nem kreatív hobbival foglalkozik.

Egyébként simán bele-tespedhet egy lusta, tanult tehetetlenséggel teli életbe, ki se tud majd mozdulni otthonról, nem tud elképzelni normális munkahelyet, normális fizetést, a pénz hosszú távú spórolását, normális életet. Romlik majd az egészségi állapota, de tagadni fogja, hogy erről ő (is) tehet.

Sajnos Apum ilyen, jóformán a teljes környezetével együtt.

2023. júl. 30. 19:10
 30/36 anonim ***** válasza:
85%
Problémává az teszi az általad vázolt élethelyzetet, hogy a kőbányait tévé előtt vedelő emberek túlnyomó hányada többnyire nincs tekintettel a környezetére. Kihúzza magát a háztartás vezetésének tevőleges része alól, vezényel a környezetének és alap nála, hogy amikor ő otthon "pihen", akkor mindenkinek ezt kell kiszolgálnia, elviselnie - akkor is, ha csak egyetlen tévé van az egész háztartásban. Jelentős hányaduk gyakorlatilag süket is, - ergo, bömbölteti is azt a tévét, amelyik rajta kívül a lőtéri kutyát nem érdekli. Nem tudom, hogy létezik-e még egyáltalán a klasszikus értelemben értelmezhető Kőbányai sör, - utoljára akkoriban láttam, amikor volt még Kinizsi sör és az Arany Ászok kezdett kikerülni a boltok polcaira. Ha azokra a pancsolmányokra gondolsz, amiket "ízesített sörként" árulnak, akkor azok inkább merítik ki a szörpök fogalmát, mint bármilyen sörökét. :)
2023. júl. 30. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!