Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért nézik le...

Az emberek miért nézik le azt, aki munka után otthon Kőbányait iszik és nézi a meccset?

Figyelt kérdés
Ez olyan "proli" dolognak van elkönyvelve, pedig szerintem semmi baj nincs vele. Az ilyen emberek sokkal kevesebbet stresszelnek, nem idegesítik magukat a politika miatt és örülnek az életnek. Sör úgyis mindig lesz és foci is.

2023. júl. 30. 13:16
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
67%
pusztán azért, mert ez a tevékenység nem visz előre és a hozzád hasonlók a leghangosabbak (és legyirigyebbek), mikor a munkatársuk új kocsival állít be.. merthogy "mibű telik neki erre", "nekem is köll" a semmirét cserébe persze.
2023. júl. 30. 13:53
 12/36 anonim ***** válasza:
Nekem pl édes mindegy, hogy ki mit csinál munka után. Szerintem amúgy senki nem érdekel…
2023. júl. 30. 13:54
 13/36 anonim ***** válasza:
*senkit
2023. júl. 30. 13:55
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Azt csináld, amit szeretsz, ne azt, amit más vár el tőled hogy szeresd!

Ha Kőbányai, akkor Kőbányai! 🍺

Te életed, nem az övék!

Neked kell boldognak lenni benne! 🤗

2023. júl. 30. 13:55
 15/36 anonim ***** válasza:
90%

Nem ezzel a két tevékenységgel van a probléma. Hanem a hozzá kapcsolódó életformával, ami tulajdonképpen már egy szetereotípia.

Ez olyan, mint hogy sok BMW-ssel sem az a baj, hogy a bajor márkát választotta, hanem kialakult egyfajta sztereotípia a viselkedésükkel kapcsolatban.

11 írta le jól, van=volt egy osztály, aki nagy mellénnyel a 70-es, 80-as években bevonult a pnelba, mert ő megteheti, lenézte frissen apalított mezővárosból a falusi földtúró parasztot, és elvárta, hogy majd megold neki mindent a tanács.

Mára ők a legirigyebbek, ha valakinek jobban megy, mert megdolgozott érte, és elvárná, hogy neki ugyanez járjon az államtól alanyi jogon.

2023. júl. 30. 14:08
 16/36 anonim ***** válasza:
29%

Én csak a Kőbányait nézem le, az nem sör.

Azzal hogy otthon sörözöl és meccset nézel, a világon semmi baj. Csak a sör legyen sör.

2023. júl. 30. 14:09
 17/36 anonim ***** válasza:
80%
De ő a Kőbányait szereti, és?
2023. júl. 30. 14:10
 18/36 anonim ***** válasza:
Én nem nézem le. Te igen?
2023. júl. 30. 14:17
 19/36 anonim ***** válasza:
74%
Valahol igazuk van, hogy pihenni kell, esetleg fizikai munkát végzett és így pihen. Ugyanakkor nem feltétlen jó, mert nem haszálja az agyát...
2023. júl. 30. 14:27
 20/36 anonim ***** válasza:
17%

Mert az ilyenek rendszerint budosek is lesznek meg böfögnek impotensek es nem főznek soha es a zoknit se viszik ki a szennyesbe.

Mint vmi toloszékes nyomorekok akik semmire nem képesek otthon.

Ha vki jobb hasonlatot tud várom

2023. júl. 30. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!