Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A boomerek részéről merő...

A boomerek részéről merő irigység a fiatalok fikázása?

Figyelt kérdés

-Ráférne a fiatalokra a sorkatonaság(ő szívott 1,5 évet más is szívjon)

-Telefont nyomkodják(ha abban az időben lett volna normális telefon ők is nyomkodták volna)

-Egyetemre mennek mert büdös a munka(csak azért mert ő 3 műszakban egy gyárban végezte,más is dógozzon fizikai munkát)

-Mai fiatalok nem akarnak házasodni,a lányok meg szülni(Csak azért mert ő megalkudott,és egyébként csak megtűri a házastársát tegyen így más is)

2023. júl. 30. 11:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Csak szimplán a lenézés lenézést szül.

Anilyeb lenézéssel boomereznek a butábbak, olyan lesz az ellenszél is.

(Ugye a baby boomer a 47-65ig születettek korosztálya, de mára mindenkit boomereznek, aki kicsit konzervatívabban szól hozzá valamihez)

2023. júl. 30. 19:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Sorkatonaság édes istenem. Aki ért a haditechnikához az tudja hogy egy drónnal manapság már több száz embert lehet megölni gond nélkül.

Vagy ottvannak a mobil ICBM rakéta indítok.

Nézd meg az Eye in the sky című filmet.

Jelen állás szerint már a hadseregek létszámának nincs akkora jelentősége mint 200 évvel korábban.

Hiába tolja pl a Mi Hazánk is ezt a f….ságot. Nemzetközi viszonylatban a magyar honvédségnek nincs még akkora ereje sem hogy önmagában megvédje az országot a NATO nélkül.

Egy esetleges orosz annexiót sem tudna megállítani.

Ezt a miniszterelnök maga ismerte el egyébként.

Telefon nyomkodás nekem egy Nokia 3.4-em van 2021-ben vettem. Vannak funkciói amik hasznosak pl a kamera, vagy a gps , meg ha az van 1-1 e mail küldése. Meg talán még a Bluetooth. Az elött okosom nem is volt.

De alapvetően számomra tök nélkülözhető egy Nokia 6310-et használok. De ha itthon vagyok akkor csak PC-t.

Az okostelefon a hónap 90%-ában a szobám íróasztalán van.

Most is. Én személy szerint nem is értem ezt a posztold ki az életed mentalitást a fiatalok részről.

Pedig megjártam már Ausztriát, Svájcot, Olaszországot, Görögországot…

Soha egy kép nem készült ezekről és nem is raktam ki semmilyen Instagram meg ilye helyekre. És most sem raknám ki.

Egyetemre menni, figyelj van diplomám egy másik szakkollégának van 2, az ö lányának 3. Az anyámnak megint 2 elmondanám, hogy ez egy munkahelyen senkit sem érdekel.

Ez csak egy túl értékelt társadalmi elvárás. Nincs a világon ennek semmi jelentősége.

A házasság mindenkinek magénügye nekem sem hiányzik speciel. Am meg senkinek semmi köze hozzá.

2023. júl. 30. 21:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Az is közrejátszik, de szerintem inkább arról van szó, hogy előző rendszerben nőttek fel (vagy a szüleik, és átvették a mentalitást), jött a digitalizáció, és képtelenek lépést tartani a mai világgal.

Én 30-as vagyok, és a 40 feletti korosztályból elvétve találkozom sportos, angol jól beszélő, értelmes, naprakész emberrel.

A többség löttyedt, kövér, „jót tenne a fiataloknak katonaság”, beszűkült… egy letűnt kor maradványa.

A 60 felettiek meg egyszerűen marha frusztráltak, amiért nem tudnak lépést tartani a mai világgal, ezért jönnek olyan önáltatásokkal, hogy a „mai egyetemisták buták, bezzeg a mi időnkben „stb. Meg hogy őszinte legyek, jó pár idősebbet láttam, aki belebolondult abba, hogy egy burokban él, ingerszegény környezetben.,

2023. júl. 31. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!