A boomerek részéről merő irigység a fiatalok fikázása?
-Ráférne a fiatalokra a sorkatonaság(ő szívott 1,5 évet más is szívjon)
-Telefont nyomkodják(ha abban az időben lett volna normális telefon ők is nyomkodták volna)
-Egyetemre mennek mert büdös a munka(csak azért mert ő 3 műszakban egy gyárban végezte,más is dógozzon fizikai munkát)
-Mai fiatalok nem akarnak házasodni,a lányok meg szülni(Csak azért mert ő megalkudott,és egyébként csak megtűri a házastársát tegyen így más is)
Tudnád először definiálni, mit értesz "boomer" alatt?
Sejtem mire gondolsz, de nem vagyok biztos benne.
Nem vagyok még "boomer" (40-es), de miért irigykedjek a "fiatalokra" (20-asok?)
- az oktatás kuka (hát menjen egyetemre, ha akar, én is többet is elvégeztem, de attól nem lesz sokkal előrébb manapság, sokan kénszerből mennek, f*nguk sincs a "választott" szakról, de nagy a nyomás, hogy "muszáj, ha lenni akar valaki)
- túl sok a virutális "élet" a valódi kárára, azon kívül, hogy neveletlenség pl. vendégségben a telefont nyomkodni (és ezért már nem is hívom el őket, mert minek), ez inkább sajnálatra méltó. Az is, hogy mennyi mindenről maradnak le, meg az is, hogy mennyire neveletlenek.
- ha nem akar / nem tud házasodni olyannak, akivel passzolnak, és nem akar gyereket, jól teszi, ha nem házasodik és nem szül
- a sorkatonaság az én generációmnak is jót tett volna, egy fél évre (nem többre) mindenkit berántanék, a nőket is, kisebb eü problémásokat is (csak nem ugyanolyan feladatokra - a nők, illetve a kisebb eü problémások is sok feladatkörben kiválóak lehetnének, de biztosan nem bírná mindenki azt, amit az egészséges férfiak)
Nem szerintem
Ez mindig igy volt és mindig igy lesz hogy minden generáció úgy érzi ők csinálták jól a dolgokat
Akik ilyen megvetéssel írnak a mai fiatalokról, azoknak csak tiktokozó salak rokonaik vannak?
Honnan írtok?
Lyukóvölgyből? :D
Nem.
Mióta az ember létezik, mindig voltak generációs problémák.
A mostani fiatalokat viszont nem irigylem. Rossz a nevelésük, rosszak a körülményeik, van nekik elég gondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!