Miért mondják, hogy a magabiztosság vonzó, és ha ezt nem szeded magadra, nem találsz parnert?
10: igen, tetszik ez a kérdésed, jogos. Lehet, hogy örökké nem. Persze lehet, hogy igen, ha mindkettejüknek megfelel ez a párkapcsolati dinamika, akkor tarthat örökké. Sokan vannak, saját meglátásom szerint kevés kivételtől eltekintve mindenki, akik a beteg kapcsolódást szeretik, keresik. Sok ember élete végéig alkoholfüggő marad, sok ember pedig életük végéig mellettük marad, mert ez számukra az a kapcsolati forma, amiben élni tudnak. Ezen változtatni nagy erő kell, ami szerintem a legtöbb emberben nincs meg. A változást nem úgy értem, hogy a partnert cseréli le egy másikra. Hanem saját magán változtat.
Lehet, hogy úgy van, ahogy írsz, egy idő után már nem lesz vonzó az eredeti felállás és a kapcsolat megszűnik létezni. Ami megtörténhet egészséges emberek között is, nevezetesen hogy a másik már nem vonzó egy idő után.
Az már viszont pozitívum ha te is nyújtasz támogatást. Abban az esetben a másik fél számára "visszatöltöd" amit "leszivtál" belőle. (Hát ezt nem tudom megfogalmazni de azért remélem érted :D) és még talán téged is feltölthet az ha látod hogy boldoggá tudod tenni.
A mennyire lennél hajlandó résznél arra gondoltam hogy te amúgy szeretnél e változni, ezért képes lennél e lépéseket tenni. Vagy nem mersz/szeretnél, és így akarsz maradni, így "jó" neked. Mert ehhez sok erő kell és nagy elhatározás, ha ezek kicsik akkor nem fog menni.
Nem arra gondoltam hogy ne lennél önnálló, hanem ha kapcsolatba lennénk akkor az életem része lennél, ezért támogatnom kell/támogatni akarnálak téged, mert nekem sem lenne jó ha azt látom bizonytalan vagy, nem hiszel magadban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!