Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fb-csoportokban: ha valaki...

Fb-csoportokban: ha valaki jelzi, hogy nem tud kiszállni egy romboló kapcsolatból, sokan írják, hogy de hát te ilyen gyönyörű nő, nem kell hogy ebben maradj, te mint gyönyörű nő megérdemled stb, mi ez az igazságtalanság?

Figyelt kérdés
Ha valaki ocsmányul ronda nő, vagy nem nagyon okos vagy fiatal (még ezekkel az erényekkel is szoktak példálózni a hozzászólók), az maradjon benne, ő nem érdemli meg, hogy a partnere tisztelje? Mikor ezt jelzem a szépség okán menekülésre biztató hozzászólónak, azt írják rendszerint, jaj, félreértettem. Szerintem nem. Most már jobb, hogy kiírhattam.
2023. júl. 30. 08:53
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ha valaki nem tud kiszállni egy kapcsolatból, akkor az vagy fogva van tartva (esetleg: zsarolva, kényszerítve van) vagy igazából nem is akar.

Talán hülye.

jan. 9. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!