Miért mindig a jó emberek szenvednek?
A kedves ismerőseimmel, rokonaimmal, barátaimmal mindig csupa rossz dolog történik. Balesetek, súlyos betegségek, tragédiák, stb.
És ismerek pár embert, akik linkek, sutyerákok, ingyenélők, stb, na ők szuperül vannak, semmi bajuk.
Akik okosak voltak a suliban, azok közül páran mostanra már meg is haltak (48 éves vagyok), vagy rákosak, vagy hasonló.
Az egykori hülyegyerekek, verekedős, bukdácsoló bunkók pedig mára sikeres nagymenők.
Csak engem zavar ez a jelenség? Mármint az ordító igazságtalanság.
Hát, így, ahogy leírod, valóban eléggé igazságtalannak tűnik.
Viszont én azt vettem észre - nem tudom, hogy a te életedben is így van-e - hogy azért a "jó emberek szenvednek mindig", mert a jó embereket kedvelem, az ő szenvedésük érdekel, a rosszakét meg észre se veszem, mert nem szimpatikusak, ezért nem vagyunk jóban és nem avatnak be, vagy ha véletlenül mégis, akkor is érzéketlen maradok a szenvedésük iránt, vagy betudom a karmának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!