Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mindig a jó emberek...

Miért mindig a jó emberek szenvednek?

Figyelt kérdés

A kedves ismerőseimmel, rokonaimmal, barátaimmal mindig csupa rossz dolog történik. Balesetek, súlyos betegségek, tragédiák, stb.

És ismerek pár embert, akik linkek, sutyerákok, ingyenélők, stb, na ők szuperül vannak, semmi bajuk.

Akik okosak voltak a suliban, azok közül páran mostanra már meg is haltak (48 éves vagyok), vagy rákosak, vagy hasonló.

Az egykori hülyegyerekek, verekedős, bukdácsoló bunkók pedig mára sikeres nagymenők.

Csak engem zavar ez a jelenség? Mármint az ordító igazságtalanság.

2022. nov. 12. 06:56
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos ez van... Meg a szr szöveg h imádkozz Istenhez .. ja persze mamám nagyon vallásos allandóan templomba van hétköznap is, egy szegényes beteg asszony. Más aki jómódú , végig puskázta az iskolát mindene megvan .
2022. nov. 12. 07:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám hogy csalással lehet valahova jutni vagy olyan jellem nélkül aki emberileg normális/vagy titokba lepedőforgató. Vmi lehetet az életében ami megváltoztatta vagy mégnegatívabb vagy pozitivabb írányba. Szenvedni meg amúgy mindenki szenved csak nem mindig látod.
2022. nov. 12. 08:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát, így, ahogy leírod, valóban eléggé igazságtalannak tűnik.

Viszont én azt vettem észre - nem tudom, hogy a te életedben is így van-e - hogy azért a "jó emberek szenvednek mindig", mert a jó embereket kedvelem, az ő szenvedésük érdekel, a rosszakét meg észre se veszem, mert nem szimpatikusak, ezért nem vagyunk jóban és nem avatnak be, vagy ha véletlenül mégis, akkor is érzéketlen maradok a szenvedésük iránt, vagy betudom a karmának.

2022. nov. 12. 17:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!