Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszi a sok izmos...

Miért hiszi a sok izmos fűszál boxoló azt, hogy legyőzhetetlen, amiért a bulldog fejű edzője megtanította kesztyűben hadonászni?

Figyelt kérdés
Mind ilyen, jó részük kisebbségi és azt hiszi hogy mert tud szépen hadonászni ő boyka meg tyson, aztán jön egy egyszerű építő munkás és olyat lekever neki egyszerűen tenyérrel hogy nem tudja merre van előre. Legprolibb sport. Akkora önbizalmuk van a semmire hogy csak nah. Elhiszik hogy ők minden értelemben férfiak.
2023. júl. 30. 06:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
93%

10

Szóval a budiban verte el őket..Nem lehet,hogy félreértettél valamit és nem elverte,hanem inkább kiverte?

2023. júl. 30. 07:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Jártam boxra,és nem érzem magam legyőzhetetlennek.Meguntam az olyan szitukat,hogy ismeretlenek beugatnak az utcán csak úgy,vagy idegbeteg ismerősöm nekem jön,mert valamin összekülönböztünk.Ezért kellett egy kis önbizalom,hogy ki tudjak állni magamért.Nem fogom szájbaverni azt,aki utcán beszól,de most már nem is sz..rok be tőlük.Erre jó a box.Ha meg valaki primitív,akkor vissza fog vele élni,vannak akik eleve ezért tanulnak meg verekedni.A testépítős példádban hozott három emberrel kapcsolatban egyetértek,de azért testépítésben is sok más ember van még,ahogy küzdősportokban is,tehát ez ilyen dolog.
2023. júl. 30. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!