Mi a véleményetek az olyan emberekről akiknek az alsó fogsoruk kintebb van mint a felső fogsor (bulldog harapásuak)?
Ez, hogy jutott eszedbe:)
Mitől lennének rondák? Nekem is bulldog harapásom van de csak enyhe szinten és nem látszik csak a fogorvos vette észre vizsgálat közben. Teljesen normális arcberendezésem van még soha senki nem szól emiatt nekem sem tűnt fel. Fogszabályzót akart adni de nem voltam hajlandó hordani. Nem is kellett. Amúgy egészséges fogaim vannak és semmi sem látszik abból a bulldog harapásból.
Az egyébként mennyivel szebb ha valakinek a felső fogsora lóg ki, mint egy egérnek?
Nem mértem le mert eleve össze tudtam zárni a fogsoromat csak egy egész picikét volt előrébb az alsó és csak szakértő szem vette észre így nem is értettem, mit rugózott rajta annyit a fogorvos ha egyszer úgyis egészségesek a fogaim.
Valakinek viszont az alsó állkapcsa áll előrébb így azon a fogszabályzó sem segít.
A boxer kutyusomnak is ilyen van és nem csak hogy szépnek látom emiatt, hanem egyenesen imádom is őt ezért :)
Na de viccet félre téve. Ismerek ilyen lányt is, meg fiút is. Őszintén mondom, hogy nem szép látvány önmagában, viszont a fiú a laza dumájával és őszinte emberi megnyilvánulásaival, a lány meg a jó humorával és azzal, hogy mindenkihez van egy-két kedves szava simán felettette velem azt, hogy milyen is az álluk, állkapcsuk. Most jutott ez megint eszembe róluk, hogy olvastam ezt a kérdést. Szóval fel a fejjel, nem a külső számít, hanem ami belül van, ami belőled sugárzik ki. Ha te szépnek látod magad, más is annak fog látni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!