Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akkor most az ambull FCI...

Akkor most az ambull FCI által nem elfogadott fajta?

Figyelt kérdés

Vagy hogy is van ez?

Teljesen belekevertek :(

2013. okt. 2. 17:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Az amerikai bulldog? Én úgy tudom, hogy elfogadott.
2013. okt. 2. 17:06
 2/16 anonim ***** válasza:
Igen, ez az FCI által el nem ismert kutyafajták közé tartozik. Hogy miért nem ismerik el, azt nem tudom, mivel ez egy elég ősi kutyafajta.
2013. okt. 2. 17:11
 3/16 Akiteki ***** válasza:
Az amerikaiak letojják az FCI elismertséget, ezért nem FCI fajta. Ha valamelyik ország vállalná a procedúrát, simán elismernék.
2013. okt. 2. 17:14
 4/16 A kérdező kommentje:
Most akkor gondolom tk-s kutyák sincsenek, esetleg lehetne valamit kezdeni ha van az embernek egy ambull kölyke?:D
2013. okt. 2. 17:21
 5/16 anonim ***** válasza:
Lehet valamelyik közeli országban valamelyik klub törzskönyvezi vagy Amcsit tk-t kell kiváltani hozzá. Annyi, hogy FCI versenyeken elvben nem vehet részt vagy nem lehet CACIB-os...
2013. okt. 2. 17:25
 6/16 anonim ***** válasza:
Az American Bulldog club of Hungary mint a MKSZ - Országos terrier klubb tagja adja ki a tk-t
2013. okt. 2. 17:33
 7/16 anonim ***** válasza:
egyébként az fci által tényleg nem elfogadott :)
2013. okt. 2. 17:34
 8/16 A kérdező kommentje:
És ezzel a tk-s dologgal valaki kisegítene hogy hogyan is megy náluk?
2013. okt. 2. 17:58
 9/16 Akiteki ***** válasza:
Mit szeretnél tudni, mi hogy megy? Ha veszed a kutyát, akkor kapsz hozzá tk-et. Részedről ennyi. A többi a tenyésztőre tartozik.
2013. okt. 2. 18:07
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát igazándiból kíváncsiság, nagyon szeretem a fajtát jelenleg van egy pici (fajta jellegű keverék mert nem tk-s) de a későbbiekben szeretnék komolyabban foglalkozni a fajtával, ezért kérdeztem. :)
2013. okt. 2. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!