Mert nagyon vicces, jófej embernek hiszi ilyenkor magát.
2023. júl. 28. 19:34
2/22 anonim válasza:
Mert saját maga számára eddig még ismeretlen szellemi viszamaradással rendelkezik.
2023. júl. 28. 19:37
3/22 anonim válasza:
Valószínűleg azért mert nevetségesnek találja hogy magazzatok ami egyébként az is pláne fiataloknál. És még gyengeelmejuek is vagytok hogy ez külső segítség nélkül nem esett le.
2023. júl. 28. 19:39
4/22 anonim válasza:
Valszeg röhejesnek tartja, hogy nem sziával köszönsz neki, mert oltárira fiatalnak tartja magát. De gyerekkorom óta az agyamra mennek azok a felnőttek, akik felháborodottan kikérik maguknak a magázást. Annyira óvodás...
2023. júl. 28. 19:45
5/22 anonim válasza:
3-asnál a pont.
És várja a fickó, hogy mikor esik le nektek a tantusz.
Régóta tart ez a fajta köszönése?
2023. júl. 28. 19:49
6/22 anonim válasza:
Részben humorból mondja, részben meg zavarban van, mert jobban szeretné a tegeződést, de a korkülönbség visszatartja.
2023. júl. 28. 19:52
7/22 anonim válasza:
Én is gyűlölöm, ha tinik magáznak, szerintem ő is így van ezzel. De ez baromi jó taktika! 38/N
2023. júl. 28. 19:55
8/22 A kérdező kommentje:
# 5
amióta ide költöztünk 3 hónapja
2023. júl. 28. 19:59
9/22 anonim válasza:
Nagyon bárgyú, passzív agresszív megoldás.
Én huszonévesen is elvárnám a magázást, mert kvára nem vagyunk haverok egy vadidegennel. Vagy a banki ügyintézőt is sziázgatja?
Annyira gáz az, amikor egy felnőtt ettől érzi magát fiatalnak... El kéne fogadni az életkort.
Szóval mivel én is elvárom a magázást egy szintén idegen felnőttől, én is magázni fogom, még ha össze is cnálja magát miatta.
2023. júl. 28. 20:01
10/22 anonim válasza:
9-es, ebben egyet értek, engem csak az zavar és lehet, hogy a kérdező és párja is ilyen típusok, amikor még vágják hozzá azt a bárgyú tekintetet, hogy éreztessék, ők bizony milyen nagyon is fiatalok. Ettől kész vagyok, pedig engem általában inkább 10-15 évvel fiatalabbnak néznek, lehet ezért is bosszantanak a kivételek ennyire…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!