Mit kell csinálni ha a férfi nem köszön vissza a nőnek?
Ha a nő elmegy és köszön mindenkinek, de egy férfi nem köszön vissza.
Gondolok munkahelyi távozásnál
Kérlek szépen, tudod mit kell akkor csinálni? Most elárulom neked!
Fejen kell állnod és kotkodácsolnod, mint egy csirke. Valahogy így:
"Koot-koot-kot-kot-kot-kotkodáács!"
Én azt nem értem, miért kell túlmisztifikálni, meg ilyen játszmákat kerekíteni a köszönésből.
Emlékszem, amikor gyakornok voltam iskolában, eleinte köszöntem, és a többség b*szott visszaköszönni, sőt, úgy nézett vissza rám, hogy szégyelltem, hogy egyáltalán létezem. Ezek után visszafogtam magam, mert minek zavarjam meg a kis lelkivilágukat. Aztán először az egyik kezdett ilyen gyúnyosan jónapotozni, majd a vezetőtanárom kapott el, hogy azt mondják a kollégák, én nem köszönök. (mi van, b*meg? - 1. felvonás)
Amikor én felhoztam, hogy ok, ők nem köszönnek vissza, akkor azt mondtam, hogy hát, akkor már sokan köszönnek a tanárnak, ezért egy idő után lehet, hogy nem köszönnek vissza. (mi van, b*meg? - 1. felvonás)
Na, szóval, lehet, hogy a kollégának vannak kifinomult elvárásai a köszönés módjával kapcsolatban, aminek nem teszel eleget, vagy akár Te kerítesz túl nagy feneket az egésznek... szerintem a legegyszerűbb, ha leszarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!