Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az extrovertáltak miért nem...

Az extrovertáltak miért nem tartják tiszteletben az introvertáltakat? Egyszerűen már kivagyok, hogy mindig a nyakamon akar lenni valaki, amikor én arra vágyom, hogy egyedül legyek a megszokott rendszerem szerint.

Figyelt kérdés
2023. júl. 28. 13:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Gondoltam leszűrték az alapján amit eddig tudtak rólam.
2023. júl. 28. 14:05
 12/20 anonim ***** válasza:
64%

Szóval csak veled akart lógni szabadidejében, te meg mielőtt megmondtad volna neki hogy teher számodra, idejöttél panaszkodni arra hogy milyen tiszteletlenek az extrovertáltak... Aha...

Amúgy általában pont hogy az introvertáltaknak van nagy szája az extrovertáltakról (mint ahogy ez a példa is mutatja).

2023. júl. 28. 14:18
 13/20 A kérdező kommentje:
Látom magadra vetted.
2023. júl. 28. 14:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Igazad van, de lehet, hogy szeretné, hgy változtass az intróságodon, és azért nyaggat mindig. Ismerős a helyzet amúgy...
2023. júl. 28. 14:42
 15/20 A kérdező kommentje:

Hát az kizárt.

Mindennél jobban feltölt pl ha elmehetek egyedül a hegyekbe mondjuk. Alkalmazkodni se kell. Enni is ott tudok ahol én szeretnék. Lehetne sorolni.

2023. júl. 28. 14:44
 16/20 anonim ***** válasza:

"Mindennél jobban feltölt pl ha elmehetek egyedül a hegyekbe mondjuk. Alkalmazkodni se kell."

Ez szép és jó dolog. Csak becsúszhat valami olyan probléma, amit egyedül nehezen oldasz meg. Ilyenkor lenne jó, ha veled lenne 1-2 introvertált társ, akikkel jól kijösz, jól tudtok együttműködni.

2023. júl. 28. 14:50
 17/20 A kérdező kommentje:

Az lehet. De az nekem nyűg hogy suli után kocsma étterem mikor mi. Én pl mekis vagyok meg szeretek olcsón kijönni a boltból kaja terén.

Gondolhatod milyen amikor rendes étterembe kell mennem plusz ott hagyni amit nem oda szántam. Hogy egy példát említsek.

2023. júl. 28. 15:10
 18/20 anonim ***** válasza:
56%

"nekem nyűg hogy suli után kocsma étterem mikor mi"

Áh bocs, nem töltöttem le az update-et a Microsoft-tól. Nem gondoltam volna, hogy ma Magyarországon, nagy általánosságban, ennyi pénzük van a diákoknak veretni.

2023. júl. 28. 15:17
 19/20 anonim ***** válasza:
81%
A kérdező annyira introvertált, hogy kényszeresen beszélgetni akar gyakorin.
2023. júl. 28. 20:11
 20/20 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

A te felelősséged meghúzni a határjaidat. Ha valamihez nincs kedved, akkor mondd azt, hogy "erre nem megyek el, de legközelebb mindenképp hívjatok meg".

Én is introvertált vagyok, és ha úgy érzem, hogy merül az elem, akkor udvariasan elköszönök a társaságtól és hazamegyek, akkor is, ha én vagyok az első, aki elindul haza, illetve ha valamihez nincs kedvem, akkor megköszönöm a lehetőséged, de elutasítom.

Amíg te mindig mész, addig hívni is fognak, mert semmilyen formában nem jelezted feléjük, hogy neked ez sok.

2023. júl. 28. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!