Csak én érzem úgy, hogy az előnytelen külső (kusza fogsor) miatt csomó jó dologból kimaradtok az életben?
Figyelt kérdés
Nemsokára 30 éves leszek és úgy érzem, hogy az előnytelen külsőm miatt - kusza fogsor - csomó jó dologból kimaradtam:
-utazás, szórakozás
-bulik
-párkapcsolat (nem volt még barátnőm)
-barátok, új emberekkel való ismerkedés
-klikkek
-jó állás és magas fizetés: hiába a szakértelem (közgazdász) diploma, nem vagyok soha szimpi, adatrögzítő droidnak jó vagyok minimálbérért, mert az excelt jól kezelem
2023. júl. 26. 17:25
21/21 anonim válasza:
Ha még csak a fogsor, akkor szerencsés vagy....nekem ..valószínű születésemkor, de teljesen eldeformálódott a koponyám , a fogsor ívem, a homlokom, orrom és még a fejem sem nőtt meg: 5 éves gyerekek sapkája és ugyancsak gyerek napszemüveg jó rám....És igen: mindenből kimaradtam: középiskolában tudtam utoljára barátok szerezni, az egyetemen már nem hívtak sehova....munkahelyen már a hátam mögött "szörny"-nek hívtak...az utcán is hallottam beszólásokat....bezárkoztam, nem járok sehova, mert amikor még próbálkoztam, kudarcba fulladt és inkább rombolta az önbizalmamat....Amikor neten kommunikáltam (csetek stb.) láttam, hogy mennyivel könnyebb, jobb arc nélkül ismerkedni....nincs az elutasítás...a kerülés, az inkább hagyj békén, "ne h már engem pécézzen ki ez a fura külsejű " hozzáállás.....Sajnos már túl vagyok 40-en nem volt párom, már nem is lesz....C'est la vie.....:( Nő vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!