Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én érzem úgy, hogy az...

Csak én érzem úgy, hogy az előnytelen külső (kusza fogsor) miatt csomó jó dologból kimaradtok az életben?

Figyelt kérdés

Nemsokára 30 éves leszek és úgy érzem, hogy az előnytelen külsőm miatt - kusza fogsor - csomó jó dologból kimaradtam:

-utazás, szórakozás

-bulik

-párkapcsolat (nem volt még barátnőm)

-barátok, új emberekkel való ismerkedés

-klikkek

-jó állás és magas fizetés: hiába a szakértelem (közgazdász) diploma, nem vagyok soha szimpi, adatrögzítő droidnak jó vagyok minimálbérért, mert az excelt jól kezelem

2023. júl. 26. 17:25
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

9# és 10# Természetesen nem, de az emberek húzzák a szájukat, nem szívesen vannak ilyen emberrel.

Könnyű írni, hogy nyavalygok és csináltasd meg stb.. de amikor nincs pénz, se lehetőség, se normális munkahely, szülőkre természetesen nem lehet számítani, akkor az úgy elég nehéz.

2023. júl. 26. 18:48
 12/21 anonim ***** válasza:
79%

Van 3 lehetőséged:

1. Elfogadni magad olyannak amilyen vagy és teljes életet élni.

2. Változtatni, megoldani a problémát és teljes életet élni.

3. Sajnálni magad és minden megoldásra találni egy problémát.

2023. júl. 26. 18:53
 13/21 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is szarul állnak a fogaim mégse maradtam ki semmiből. Azt se tudom miről hadoválsz. Ez nem Amerika ahol kinéznek ha nincs vakító hófehér szabályos fogsorod. Rengeteg embernek csúnyák a fogai mégis boldogulnak. Ez a nap kifogása komolyan
2023. júl. 26. 18:56
 14/21 anonim ***** válasza:
84%

De mennyire kusza az a fogsor?? Tényleg irtó brutál kusza, amiket csak mémekben láttam eddig vagy minimális diastema amit alig lehet észre venni és csak te nagyítod fel? Azért kérdezem, mert el tudom képzelni hogy a második, mert nagyon panaszkodós a stílusod.

Amúgy az emberek többségének (értsd úgy, hogy 99%) rohadtul nem plakátmosolya van és nagyon rosszak a fogaik.

2023. júl. 26. 19:00
 15/21 anonim ***** válasza:
82%

bölcsességfog műtétet állja a tb. Innentől kezdve a problémád kifogás.

Ha van interneted, akkor van lehetőséged is.

2023. júl. 26. 19:03
 16/21 anonim ***** válasza:
83%

Kifogás kifogás.

Nem lehet utazni, ha nem szabályosak a fogaid? Nem lehetnek BARÁTAID? Basszus, ismerek tényleg bűn ronda embereket, akiket ez nem akadályoz. Oké, nyilván nem hozzájuk ment feleségül Palvin Barbi, de most miért nem mehetnél el szórakozni?

Csak egyszerűbb erre fogni a szerencstélenségedet. Nem mondom, hogy nincs olyan, hogy mondjuk ez miatt nem tetszettél valakinek. Biztos van. Na de hogy még a nap se süssön az utcában, mert neked furák a fogaid, ez azért kicsit nevetséges.

Amúgy tesómnak is. Annó nem engedte a fogszabályzót gyerekként. Ehhez képest semmiből nincs hiánya. Mondjuk ő nem is az a fajta személyiség, aki itt sajnáltatja magát, meg erőlködik, hogy de de ez a baj.

2023. júl. 26. 19:44
 17/21 anonim ***** válasza:
55%

Ezekhez az égegyadta világon semmi köze a kusza fogsornak. 15 éves korom óta hegesztgetek ,szóval parádés állapotban voltak a fogaim, 24 éves koromig, mikor szájonvágott a légzsák és 15 darab ment kapásból a levesbe. És végig buliztam ,szórakoztam ,csajoztam, jó melóim voltak.

Természetesen a baleset után teljes generált kapott a szám, de így 40 évesen egy darab saját fogam sincs, már az összes "mű"

2023. júl. 26. 20:12
 18/21 A kérdező kommentje:
16#-17# Ez mind nagyon szép amit írtok, de ne legyünk álszentek. A mai nők (25-30 év közöttiek) a külsőből nem engednek, mert a szép fogsor alap. Alul elől kuszák és felül a szemfog és az elülső közötti fog kuszák, mind két oldalon. Húzzák a szájukat.
2023. júl. 27. 17:51
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Na, meg is erkeztunk, ez is csak a szokasos szepseg-megszallott hozongo incel elmebajosunk agymenese.
2023. júl. 27. 17:54
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Fogászaton dolgoztam. Szerited csak annak volt párja, akinek tökéletesek voltak a fogai?

Incel nyafi.

Mi az, hogy a külsőből nem engednek? Nézz már körül. A legtöbb férfi nem tökéletes (nő sem, mielőtt elkezdesz pampogni), de van párja.

Te mennyire állsz szóba nem tökéletes nőkkel? Vagy csak a barbik véleménye számít?

2023. júl. 27. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!