Hohy teszed túl magad azon, ha lenéznek?
Történt már veled ilyen?
Ha igen, hogy tetted túl magad rajta?
Nekem, már volt egy pár alkalom, amúgy is kevés az önbecsülésem, de sokszor eszembe jutnak ezek a szituációk és nagyon rosszul esik.
Úgy, hogy nekem nem kevés az önbecsülésem, és bármiféle lenézés maximum abból fakadhat, hogy nem ismer eléggé a másik.
Nyilván, ha személyiséghez kötődő dolgok miatt néz esetleg le, arra nem tudok mit mondani, ha azért néz le valaki, mert valahogy kinézek, de mondjuk ez sem hatna meg szerintem, külső terén csak az szokott érdekelni, hogy nekem meg mondjuk az éppen kinézett férfinak tetszem-e, nem random emberek véleménye.
Attól függ kicsoda. Ha valami kolléga, random ismerős, szomszéd, idegen, vagy egyéb huszadrangú valaki, akkor vállat vonok és nem érdekel. Nem akarok megfelelni mindenféle jöttmentnek, az egy elvesztegetett élet lenne.
Van kb 5 ember az életemben, akinek érdekel a véleménye. Ha olyat tennék, ami miatt valamelyiküknek ennyire megváltozna rólam a véleménye akkor magamba néznék és változtatnék.
Amikor az egyik embernek megfelelsz, akkor a másiknak nem
kb ennyi a lényege, ha elindulsz egy irányban az életben, ez általában 30 fölött szokott kezdődni, úgyhogy még én sem tapasztaltam meg ezt lol
Ha kigyúrod magad, akkor kb lenéznek az okosok, ha okos vagy de vézna akkor lenéznek a kigyúrtak
A döntés az a te kezedben van, hogy hova akarsz tartozni, nagyjából ennyi
De terápia tényleg segít, meg a hit, hogy találsz egyszer egy olyan közösséget ami támaszt ad, amíg ez nincs, addig ilyeneket fogsz ide kiírkálni
Tudom milyen ez, kb én is elég gyakran érzem ezt az érzést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!