Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bunkóság, vagy szimpatikus...

Bunkóság, vagy szimpatikus őszinteség azt mondani egy bikinis nőnek nyíltan, hogy "szép a tested"?

Figyelt kérdés
Mindenfajta nyomulási szándék meg flörtölés nélkül, csak valóban őszintén elmondani, hogy ami szép, az szép.

2023. júl. 23. 21:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%
Mi lenne a célod ezzel a közléssel? Ha hozzám úgy random odalépnél a strandon, hogy "szép a tested", én rögtön azt gondolnám, hogy "milyen bunkó szöveggel akar felszedni ez a pasi", és szó nélkül ott is hagynálak.
2023. júl. 23. 21:47
 12/25 anonim ***** válasza:
75%

Honnan vetted ezt az ökörséget, hogy egy pasi örülne ilyen szövegnek? Valami melegbárban esetleg, éjjel 1 után, amikor már minden mindegy, csak valaki akadjon horogra. Gondolom te is ilyen körülmények között hallottad valami 60 éves tatától, és azonnal a gatyádbaélveztél, hogy végre megtetszettél valakinek.

Én simán hülyének nézném, ha valaki ilyet mond, és szerintem a nők is ugyanígy reagálnának.

2023. júl. 23. 21:58
 13/25 A kérdező kommentje:

11-es kapiskálja

12-es, a végcélom az őszinteség lenne a közléssel. Ahogy telnek az éveim, egyre inkább rájövök arra, hogy csak akkor tudom becsülni magam igazán, ha önazonos vagyok. Az meg csak őszinteséggel megy. De ezt is lehet okosan, meg fejetlenül csinálni. Például, ha valami nem tetszik, akkor arról inkább hallgatok. A hallgatás még önmagában nem hazugság. Persze, ha kérdezik, akkor őszinte leszek. De a dicséretet, a pozitív kritikáimat többé nem tartom magamba. Természetesen nem is fogok rögtön ezzel nyitni egy beszélgetést. Viszont ha odáig terelődik a téma, akkor simán megdicsérek bárkit bármiért. És nem hinném, hogy ez kisebbségi komplexus. Sőt. Az a kisebbségi komplexus, amikor másokat szidalmazol. Amikor a másik ember hátrányos tulajdonságait nagyítod fel magadban, és lovagolsz rajta. Sokan még mindig nem tudják, hogy mások ócsárlása igazából önnön kishitűségük kinyilatkoztatása. Akinek egészséges az önbecsülése, az mindig szerény marad.

2023. júl. 23. 22:01
 14/25 anonim ***** válasza:
74%
Bunkóság. 11-es nagyon profin leírta, hogy miért.
2023. júl. 23. 22:02
 15/25 A kérdező kommentje:
13-as :D Elképesztő, mennyire nem látod még át a világot. Egy 10X10 centis kockán belül vagy képes csak érzékelni a valóságot. Bár ez a legtöbbekre ráhúzható sajnos. Ez a civilizáció ködmöne.
2023. júl. 23. 22:03
 16/25 anonim ***** válasza:
83%
Múltkor a metrón a mögött álló pasi kezdte el nyomatni, hogy milyen csinos vagyok, leszáll ott, ahol én. Anya valagát az ilyeneknek, tudod milyen ijesztő ez egy nőnek? Olyan helyen lehet ismerkedni, ami ismerkedésre van kitalálva, vagy ha már random helyen akarsz, akkor sokkal kulturáltabban is lehet. Ez a legalja…
2023. júl. 23. 22:30
 17/25 anonim ***** válasza:
74%
Mögöttem * anyja * bocsi gyorsan gépeltem
2023. júl. 23. 22:31
 18/25 anonim ***** válasza:
8%
A mai nőknek semmit sem szabad mondani, mégha bókolni is szeretne az ember, mert hát a személyiségi jogok... meg az egyébb jogok. Ott van mindnek az épp aktuális:), kb. 4.:) kanja, dícsérgesse az.
2023. júl. 23. 22:38
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Az őszinteség nem jelent közléskényszert. Azt jelenti, ha megkérdeznek, nem hazudsz. Nem azt, hogy mint egy fogyatékos, kimondasz mindent, ami eszedbe jut.

Na meg gondolom, te sem a nagy kopasznak mondanád, hogy jól áll rajta a bőrdzseki.

2023. júl. 24. 00:10
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Inkabb fogalmazz ugy,hogy “Nagyon csinos vagy. “

Sot,ha utcan vagytok es amelle tetszik,akkor is ezt amondatot mond. Ne amelleit dicserd.

2023. júl. 24. 05:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!