Miért gondolkodik a magyar nép merőben más irányban mint a többi EUs nép?
Többi eus országban alig pár százalékos Putyin népszerűsége, míg idehaza a magyarok több mint fele szerint jogos volt a háború megindítása. Ez a legújabb közvélemény kutatások eredménye, nekem összes barátom is áldja Putyin nevét megindult a háború.
Nekem egyetemi tanárom is Putyint kezdte el dicsérni, hogy zselé megölt 20 ezer oroszt ezért csak béke miatt indult a háború. Mondtam neki nem igaz, mert vannak kárpátaljai ismieim erre ő , akkor ők is nácik meg gyilkolták 8 éven át az orosz civileket az ukrán nácik. Hiába mondtam ruandai, sebrencei népírtásra van bizonyíték, de 20 ezer orosz civil meggyilkolására nincs. Erre ordítozott velem, hogy ukrán náci vagyok én is.
Fidesz agymosás eredménye, látod Orbán is milyen népszerű, külföldön rég börtönben ülne vagy elmegyógyban, itt meg századjára is megválasztják vezetőnek, holott egy elmebeteg bűnöző. Putyinka ugyanez, egy elmeháborodott gyilkos, de az agymosottak szerint tök jogos amúgy lerohanni egy szuverén országot és mészárolni a lakosságot, és rohadjanak meg az ukránok hogy ezt nem hagyják.
Szerintem ez sok mindent elmond az ország elmeállapotáról.
Menczer Erzsébet aki nagy antikommunista volt fideszes országgyűlűlési képviselő aki miatt február 25 a kommunista áldozatok emléknapja lett idehaza is elkezdte Facebookon meg élőben is Ukrajna mennyire megérdemli, hisz USA biolaborokat épített Ukrajnában, ukránok földjét megvették az amerikaik, 14 ezer orosz civilt ölt meg Zelenszkij, népírtást követ el a kisebbségek ellen, nem lehet Ukrajnában magyarul beszélni stb..
Nekem az a vicces, hogy pont a kommunisták koncepciós perek, jogtalnul hurcoltak, gyilkoltak embereket, ő meg szintén helyesli más országok leigázását kamu indokkal.
A közszereplők nevét azért írtam, mert ők utána kereshető valós személyek. Durva volt ,hogy Vuit Trtutko is, Mogyorósi Csaba, Fiderikusz is boncolgatta a témát mi lett a magyar társadalom lelkével mert valami elképesztő. Mivel én sokat segítettem kárpátaljai magyarok is kérdezték tőlem ,hogy mi van az anyaországi magyarokkal, több megmondta barátságok szüntek meg. Az okok a fent írtabbak, a magyarok nagyrésze elkezdte védeni az agresszor Oroszot. Prokaj Gábor a Kárpátok Volunter alapítvány vezetője is mesélte sokan lehurogták mit képzel magáról, meg mennyire nácik az ukránok.
"Miért gondolkodik a magyar nép merőben más irányban mint a többi EUs nép?"
Egyszerű a válasz, mert nem gondolkodnak.
Tényleg nagy az oroszpártiság az országban a többi EU-államhoz képest. Az én ismerőseim közt mindenféle akad. Putlerrajongó szerencsére nincs köztük, de van, aki utálja az ukránokat és azt hiszi, hogy minden ukrán magyargyűlölő soviniszta. Ez már túlzás.
Az, hogy sokan nem látják, milyen veszélyesek az oroszok, az egy fideszes agymosás műve. Ezt 20 éve nem hittem volna el.
Amit a kérdező írt, hogy hogyan szidta az ukránokat a magyar kalauz, az arra példa, hogy ha egy agymosott ember még nagyon buta is, simán képes megveretni magát (itt majdnem). Nyilván, ha valaki épp putlerék elől menekül és éltetik neki, meg gyalázzák a népét, jogosan háborodik fel.
Ebben az a legszomorúbb, hogy ezzel valóban megrontják hosszú időre az ukrán-magyar kapcsolatokat. De még felmerülhet az EU-ból és a NATO-ból való kirúgásunk. Abból nagy bajok lennének.
Mert mi jobban emlékszünk rá, hogy a Szovjetunióban egységet alkotott a 2 nép. Amúgy is testvér népekről van szó, nem kellene beavatkozni.
Másrészt átmosta az agyukat az LMBTQ lobbi. Mi meg tudjuk, hogy Putyin csak két nemet ismer és ismer el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!