A Magyar nép tényleg irígy vagy nem?
Sokszor mondják h irigy a magyar ember de akkor miért van az pl hogy a BSW yaay című számot 22millioan megneztek
Es az roviden arrol szol h sok penzuk van jo autok meg minden nő az övék
Ott nem látszott h irigy a magyar
Egy adott népnek nem lehet minden tagja ugyanolyan.
Magyarországon is élnek sokat irigykedő és keveset irigykedő emberek, ugyanúgy, mint máshol.
Itt sem gyakoribb dolog az irigység, mint külföldön.
Én is azt érzem, hogy nagyon sok irigy ember lakja kis hazánkat. Szerintem inkább azzal kéne foglalkoznunk, hogy Magunkból a legjobbat kihozzuk, és nem azzal, hogy a másiknak mije van, mire vitte az életben stb. A szpmszéd fűje úgyis mindig zöldebb érzetet kelt.
A munkahelyemen nagyon csúnyán néztek rám, amikor a 2019-es évben kétszer utaztam repülővel külföldre. Egész pontosan Madeirára és Montreálba még a CoVid világ előtt. Az a helyzet, hogy nem vagyok hencegő típus, egyszerűen csak mondtam, hogy oda fogok utazni. A munkahelyemen sokan olyan irigyek lettek, hogy kitolásból nem segítettek a munkában, amikor kellett volna. A történtek után nem sokkal be is adtam a felmondásomat, hozzáteszem, más problémák is voltak azon a munkahelyen, amikből egy könyvnyi terjedelemben is lehetne írni... Mondhatják, hogy az embereknek nincs pénzük, de szerintem ez akkor sem jó mentalitás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!