Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A Magyar nép tényleg irígy...

A Magyar nép tényleg irígy vagy nem?

Figyelt kérdés

Sokszor mondják h irigy a magyar ember de akkor miért van az pl hogy a BSW yaay című számot 22millioan megneztek

Es az roviden arrol szol h sok penzuk van jo autok meg minden nő az övék

Ott nem látszott h irigy a magyar

2021. jan. 23. 10:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked fogalmad sincs az irigy szó jelentéséröl!
2021. jan. 23. 11:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi van?
2021. jan. 23. 11:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Inkább a dögöljön meg a szomszéd tehene is mentalitás a jellemzőbb.
2021. jan. 23. 13:05
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
Toronymagasan az.
2021. jan. 23. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

Egy adott népnek nem lehet minden tagja ugyanolyan.

Magyarországon is élnek sokat irigykedő és keveset irigykedő emberek, ugyanúgy, mint máshol.

Itt sem gyakoribb dolog az irigység, mint külföldön.

2021. jan. 23. 15:36
 6/8 anonim ***** válasza:
57%
Egy nép nem lehet irigy, csak egyes emberek.
2021. jan. 23. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is azt érzem, hogy nagyon sok irigy ember lakja kis hazánkat. Szerintem inkább azzal kéne foglalkoznunk, hogy Magunkból a legjobbat kihozzuk, és nem azzal, hogy a másiknak mije van, mire vitte az életben stb. A szpmszéd fűje úgyis mindig zöldebb érzetet kelt.

A munkahelyemen nagyon csúnyán néztek rám, amikor a 2019-es évben kétszer utaztam repülővel külföldre. Egész pontosan Madeirára és Montreálba még a CoVid világ előtt. Az a helyzet, hogy nem vagyok hencegő típus, egyszerűen csak mondtam, hogy oda fogok utazni. A munkahelyemen sokan olyan irigyek lettek, hogy kitolásból nem segítettek a munkában, amikor kellett volna. A történtek után nem sokkal be is adtam a felmondásomat, hozzáteszem, más problémák is voltak azon a munkahelyen, amikből egy könyvnyi terjedelemben is lehetne írni... Mondhatják, hogy az embereknek nincs pénzük, de szerintem ez akkor sem jó mentalitás....

2021. máj. 3. 09:50
 8/8 anonim ***** válasza:
78%
A nép nem, csak a szellemi proletárok.
2021. júl. 22. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!