Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy mertek repülőn utazni?

Hogy mertek repülőn utazni?

Figyelt kérdés
Kitudja milyen elmebeteg idióta emberrel ülsz egy gépen, akire ha rájön a bolondóra, akkor kinyitja az ajtót és oda az egész repülőnek egy aberrált miatt.

2023. júl. 23. 14:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Maximum a veszélyezteti ajtót tudja kinyitni.

Erre maximum 1 esélyed van az életben mert utanna te reptér közelébe nem igen mehetsz.

Arra akartam kilyukadni, hogy a rutin hiánya miatt tovább tartana kinyitni, minthogy valaki megállítson.

2023. júl. 23. 20:25
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
azt kvara nem lehet csak úgy kinyitni 😂
2023. júl. 23. 20:54
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt az ajtót 10 000 méteren nem tudod emberi erővel kinyitni.

Egyébként történhetnek légi katasztrófák, történt is pár... Pont azért szerepel mindig a hírekben, mert annyira elenyésző számú, hogy hírértéke van. Hetekig cikkeznek arról, ha repülőgép-szerencsétlenség történik, míg egy közúti balesetről pl. születik egy pársoros szösszenet, de ha nincs halálos áldozat, akkor még egy cikket sem ér. Ezért tűnik úgy, hogy veszélyes, pedig statisztikailag nagyobb az esélye annak, hogy balesetezel, és súlyosan sérülsz, vagy meghalsz az autódban a ferihegyre vezető úton, mint, hogy bármi komoly történne a géppel, amin utazol.

Egyébként szerintem a fel- és leszállás kifejezetten jó érzés, meg szeretem a magasból nézni a felhőket.

2023. júl. 24. 00:03
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Persze mert tobb millio auto van az utakon, csak pár ezer gép van a levegobe johogy kisebb az esély de ha autobalaset van meghal par ember, de ha repulogép baleset van, meghal 300 ember
2023. júl. 24. 05:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Kocsira jogsit kaphat minden félhülye. Repülőt nem vezethet akárki!
2023. júl. 24. 06:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Én sehogy, nincs pénzem ilyen mulatságokra így nem is kell ezen aggódnom. örülök ha egy tank benzin összejön Pestig...
2023. júl. 25. 15:19
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
Repülőt is vezethet akárki mert teljes mértékben nem tudják kiszűrni ha valaki debil
2023. júl. 25. 15:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Akkor menj és tedd le a pilótavizsgát, akkor elhiszem
2023. júl. 25. 17:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Akarmimyen debil nem, de pár éve egy depressziós pásodilóta úgy lett öngyilkos, hogy 150 utasa volt. Mindenki magával vitt.

[link]

[link]

De senkit se szeretnek megilyeszteni 🙂. 20 eve repülök mint utas, és még nem volt rossz tapasztalatom.

Mint írták előttem ha valaki ki akarna nyitni egy ajtót legalább 10-en akarnák megállítani abban a pillanatban, mivel minden kozeli van egymáshoz. Nem is tudná ugy megkozelíteni az ajtót hogy ne legyen körülötte senki. Egyszerűen nem lenne ideje kinyitni.

2023. aug. 7. 21:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Annyit tennék hozzá az előzőekhez, hogy a repcsit a hegybe vezető pilóta után nagyban szigorították a pszichológiai szűrést.

Illetve a vészkijáratba - ahol a nyitható ajtók vannak - nem ülhet akárki. Mindig olyanokat ültetnek oda, akik talpraesettnek, fittnek tűnnek, és józanok. Láttam már olyat, hogy azért késtünk 10 percet, mert az utastárs balhézott, hogy ő kifizette a nagy lábteret, viszont az ülése a vészkijárat mellett volt, ő meg be volt baszcsizva, az utaskísérők kerek perec megmondták neki, hogy vagy elfogadja azt a helyet, amit ők találtak neki a gép hátuljában, és lenyugszik, vagy nem megy sehová, legközelebb meg lesz szíves nem lerészegedni, ha ott akar ülni.

2023. aug. 10. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!