Mit tehetnék akkor, ha a repülőn, a buszon, a vonaton vagy a színházban olyan mellé szólna a jegyetek akit megsértettetek?
Tegyük fel, van egy illető aki megharagudott rátok. Már bocsánatot kértetek, de ő nem bocsátott meg, megszüntette veletek a kapcsolatot.
Szálltok fel a vonatra például nyáron, megkeresitek a helyeteket és ott ül a mellettetek levő ülésen. Vagy ugyanígy repülőn vagy buszon.
Vagy mentek be a színházba, megkeresitek a helyeteket és ott ül a mellettetek levő ülésen.
Mit tennétek?
A harmadik opció nagyon vicci. Azt lesheti hogy egy 11 ezer forintos színdarabot hagyok elúszni :D
Az én bölcs Édesanyám tanította hogy aki nem képes a másikkal ember módjára bánni annak igazából saját magával van a baja. Márpedig ember módjára akkor bánunk valakivel ha nem hozzuk kellemetlen helyzetbe azzal hogy épp neheztelünk rá. Más az hogy saját magunktól nem keressük őt és megint más az hogy bunkók vagyunk. Szóval ha bárki arra kér hogy ne üljek le mellé, én bűntudat nélkül ülök le.
ad 1, jegyvásárlásnál nincs odaírva a neve annak akié az ülés, tehát honnan tudhattam volna hogy mellé veszem (ráadásul ennek mekkora a valószínűsége)
ad 2, ha drámázni akar, azzal saját magát minősíti
Amúgy egyik barátnőm mesélte hogy ő a repülőn járt hasonlóképpen. Leült a repcsin. Jött egy volt tanára és pont a barátnőm mellé szólt a jegye. :D Tulajdonképpen a tanárnak nem is ezzel a barátnőmmel volt a gondja hanem a sulival ahol tanított és elkezdte verni a stewardessnek a tamtamot hogy nem akar a barátnőm mellé leülni és másik helyet kér. Barátnőm mondta hog nagyon szarul esett neki.
Nekem inkább olyan volt hogy egy fiú nem akarta hogy mellé üljek kiránduláson mert félt hogy azt fogják gondolni hogy szerelmes belém :D Én meg nm tudtam hova máshova ülni szóval leültem a fiú meg sírva fakadt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!