Véletlenül megsértettem valakit. Szerintetek javulhat a helyzet?
Hosszú lenne elmesélni. Nem egyezett a véleményünk bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Ő máshogy látta a helyzetet és én is, ezen vesztünk össze. Hetekig nem jutottunk dűlőre, majd végül sikerült megoldást találni. Most talán azt hiszi, hogy én nem tudom elengedni a témát, hogy hazudtam neki. Hogy azért írtam neki ezt az SMS-t. Megírtam neki, hogy véletlen volt, biztosan látta, de nem válaszol. Nem is láttam őt azóta, nem egy városban lakunk, ha nem keresem őt, akkor nem fogunk találkozni.
Egyébként köszönöm a tanácsot, talán tényleg az lesz a legjobb, ha várok :/ Egy valódi barátnak nem kellene emiatt megutálnia.
Köszönöm a válaszokat :))
Nagyon remélem, hogy minden rendbe fog jönni. Régóta barátok vagyunk, nem akarom hogy pár gyengébb hét miatt tönkremenjen.
Első válaszoló vagyok.
Ahogy az előttem levők írták, én is azt javaslom, hogy várj. Egyelőre ennyit tehetsz. Ha hetekig veszekedtetek, akkor nem csoda, hogy ez történt. Lehetséges, hogy az az SMS nagyon rosszul esett neki, most pedig azért nem szól hozzád, mert nem akarja újrakezdeni az egészet. Mert ha most reagálna neked, hogy ''Jaj bocsi, nem tudtam, hogy véletlen volt.'', akkor is ott marad az a sok ''csúnya dolog'', amit a fejedhez vágott. Szerintem semmi kedve ahhoz, hogy megint ilyen aszott legyen a hangulat kettőtök között, lehet hogy ez a pár hét tényleg sok volt neki, és egy kis nyugalmat akar. Én megadnám neki az időt, ha véletlen volt, akkor nincs okod bűntudatot érezni. Várj egy pár hetet, vagy hónapot, majd újra vedd fel vele a kapcsolatot. Addigra kicsit lenyugodnak a kedélyek, nem lesznek negatív emlékek a közelmúltban. Megkérdezhetem, hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!