Munkakerülők! Ti mivel töltitek ki a nyarat?
Bocsánat, de az ilyenekért egyáltalán nem kár, ha fiatalon távozik az élők sorából.
Más meg foggal körömmel ragaszkodik az élethez, mégse adatik meg neki a hosszú élet.
12: Mondtam, hogy kár? Amúgy sem akarok 30-35 utánig élni, mert onnantól csak mégnagyobb szívás az élet. De addig amíg ki nem nyúlok akarok valami fun dolgot csinálni, kiszórakozni magam IRL.
13: Ja, elég durván hízik. Már egy jóideje átlépte a 100-at. Azért veszi meg a kólát, mert Ő is napi 3-4 litert iszik. Hízlaló kaja meg hát élvezetes kaja. Már nem érdekli anyámat semmi, Ő is panaszkodik, hogy fáj a szíve és semmi energiája már.
#13:
Az ilyeneknek az anyja is defektes, mert az agyukba rögzül, hogy a gyerekük már csak az ételtől lesz boldog, és ezért folyamatosan etetik mint a házidisznót, mert nem akarják, hogy boldogtalan legyen.
Megértem 16. Engem nem zavar a meleg, 40 fokban rohadok egész nap mert spórolok a szúnyoghálón. Anyám meg szúnyoghálóellenes, tehát a lakásban nem is lehet.
17: Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!