Normális ha valaki dühöng közösségben?
Figyelt kérdés
Néha eldurran az agyam az utóbbi időben. Veszekszem a postán és a közlekedésben. Egyelőre nem tudom miért, de nagyon szégyellem. (még ha igazam is volt akkor is utólag nagyon nagy szégyent érzek)2023. júl. 21. 14:45
1/11 anonim válasza:
Kezdődő demencia? Később demens ismerőseimnél gyakran tapasztaltam dühöngést, kiabálást.
2/11 A kérdező kommentje:
37 éves vagyok, lehet demencia????
2023. júl. 21. 14:50
3/11 anonim válasza:
Indulatkezelést kell megtanulni:)
4/11 A kérdező kommentje:
3as: Segíts! Hogyan kell kezelni ? :D
2023. júl. 21. 14:56
5/11 anonim válasza:
Stressz, fáradtság, hajtás. Én akkor szoktam dühöngeni, ha késésben vagyok. Máskor sose.
6/11 A kérdező kommentje:
5ös: igen lehet túlhajtom magam :( munka, sport, másodállás...
2023. júl. 21. 15:12
7/11 anonim válasza:
4# Szakemberrel biztos menni fog:)
8/11 A kérdező kommentje:
7es: Pszichológus vagy milyen szakemberre gondolsz? Pszichiáter?
2023. júl. 21. 15:30
9/11 anonim válasza:
Vagy indulatkezelési terápia szükséges, vagy átgondolnod, hogy az életed melyik része problémás, és azt rendezni.
10/11 anonim válasza:
Normális, én is ilyen vagyok, ma 2 boltost küldtem el majdnem a retkes k. anyjába.
Ne magadban keresd a hibát tesó, sok kretén van már mindenhol.
Ha meg mindent elfojtasz magadban, előbb utóbb robbansz.
Aztán bújkálhatsz te is valami hotelben 5 napig.....velem együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!