Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Normális dolog az hogy egy 4...

Normális dolog az hogy egy 4 éves kislámy aki közösségbe jár hogy elvadul?

Figyelt kérdés
Kislámyomat február óta hordom bölcsibe mert ott volt hely szeptembere sikült bejutatni ovódába.Azt vettem èszre amióta odajár teljesen elvadult ott ugye az udvaron bottal játszik itthon meg nem engedem neki skkor főldhöz veri magát ordit ès a szemembe is kishián belekapott.Ti mit tennètek a helyemben?
2014. jún. 7. 21:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Légy vele türelmes,és rengeteget foglalkozz,játsz vele.Még ha rossznak is tűnik a helyzet,teljesen normális,ezen szinte mindegyik gyerek átesik miután közösségbe kerül.
2014. jún. 7. 21:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Elvadult? Azért, mert bottal akar otthon is játszani? Kisfiam 21 hónapos, de engem sosem zavart, hogy a kertben bottal játszik, még sosem csinált semmilyen bajt (csak lengeti, mit egy zászlót). A 4 évesem pedig megérti, hogy pl. nem szabad senkit (tárgyakkal sem) megütni, és vigyázni kell, nehogy kárt okozzon valamiben. Így ha megfog egy botot, eszembe sem jut elvenni tőle, és soha semmilyen probléma nem volt még ilyen téren vele.

Úgyhogy én azt tenném, hogy megengedném neki, csak elmagyaráznám, hogy vigyázzon a saját és mások testi épségére, és ne verjen le semmit.

2014. jún. 18. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!