Van még olyan nő Magyarországon, aki nem végzett műkörmös tanfolyamot?
Az a baj hogy olyanból kevés van aki jól is dolgozik.
"műkörmös az egyik leghaszontalanabb, legegyszerűbben elvégezhető, felelősség 0 szakma"
Akkor utóbbi válaszok szerint mégsem.
#28 Ebben igazad van.Azért nagyon kicsi százaléka az a körmösöknek, aki ekkora balf*sz, már bocsánat.
Inkább azzal összevetve 0 a felelősség, hogy mondjuk ha egy gáz vagy villanyszerelő csesz el valamit, ott halálesetre is lehet számítani.Azért nem mindegy.De nyilván abban igazad van, hogy minimális felelősség minden munkában rejlik, csak ezek is ugye nincsenek azonos súlyban egymással.
A haszontalanságot meg úgy értettem, hogy a mai világban alap az áram, az összkomfortos lakás, anelkül városokban kb nincs élet.
Műköröm nélkül meg egy életet is le lehet élni.Nem azt mondom, hogy semmit ne vegyünk, ami nem létszükséglet, csak a hasznosságot azt így kell mérni.
Azért hónapokig komoly fájdalmakkal élni se jó szerintem.
Egyébként tulajdonképpen “lehet” áram nélkül is élni, évezredekig ment, szóval szerintem egy munka értéke nem feltétlenül attól függ hogy lehet-e nélküle élni. Lényegében a sürgősségi eü ellátás az ami közvetlenül életmentő, az összes többi munkát ki lehet váltani, nyilván az alternatíva nehéz, macerás stb stb stb.
De ez már eléggé off, csak meg akartam jegyezni hogy azért lehet tömeg egy-egy körmösnél, mert hiába vannak sokan, igazán jól nem sokan dolgoznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!