Miért van az hogy a lusta emberek másokat is le akarnak beszélni arról hogy valamit csináljon?
Mert hideg van hozzá mert meleg van hozzá mert süt a nap mert esik az eső mert felesleges és a többi. Mintha nekik fája hogy te csinálsz bármit is.
De miért? Nekik nem mindegy? Attól hogy ők lusták miért akarják a másikat is lebeszélni arról hogy ne csak henyéljen egész nap?
Én ezt még nem tapasztaltam lustáktól, sőt, inkább elismerően nyilatkoztak a tenni akarásomról, bárcsak ők is ilyenek lennének stb.
Nem tudom hogy neked miért mondják, de sokat nem kell foglalkoznod velük, nem lesz miattuk olcsóbb a kenyér.
Konkret valaki alapjan altalanositasz? Amugy en akkor mar inkabb azt gondolnam, lusta emberek magyarazzak, mit hogy kene csinalnia masnak.
Egyszoval, nem egyfelek a lusta emberek.
Nem tudom, hogy mennyire lehet engem lustának nevezni, de néha már nem bírom tűrtőztetni magam és én is szólok. Most két ember jut csak az eszembe, akinek biztos, hogy mondtam már hasonlót. Ők már-már kényszeresen szoktak pörögni, de az ég világon semmi eredménye nem lesz, néha meg annyira megerőltetik magukat, hogy egy hétig az utcára nem tudnak kimenni, úgy fáj a hátuk.
Általában amúgy visszafogom magam és nem szólok, de nekem már tényleg fájdalmas nézni, ahogy számomra fontos emberek tönkreteszik magukat teljesen feleslegesen. Legtöbbször amúgy olyan szintű dolgokról van szó, mint mikor az ember a "jobb kezével átnyúlva a fején akarná megvakarni a bal fülét" pl nem értem, hogy egy kupac homokot miért 10 l-es műanyagvödrökbe kell a-ból b-be szállítani, amikor van talicska is vagy minek kell napi 5x lesöpörni a járdáról a kavicsot/mulcsot, miért nem elég ezt napi 1x elvégezni vagy vendégségben, mikort nem te vagy a házigazda, miért kell elkezdeni mosogatni, esetenként még úgy is, hogy magát a házigazdát lököd arrébb a mosogatótálcától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!