Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyha bemegyek egy kovácshoz...

Hogyha bemegyek egy kovácshoz hogy csináljon nekem egy szamurájkardot akkor megcsinálja? Ha igen akkor kb mennyiért?

Figyelt kérdés

2021. szept. 12. 16:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

ez a kovácson áll v buki h csinál-e v egyáltalán tud

de vannak ilyenre specializálodott kovácsok a világon mindenfelé ha utána nézel biztos találsz egy jót, nem horror áron de persze sokért is van

volt is egy oldal ahol mindenféle filmből animeből jatekbol csinálta fegyvereket ilyen 50-60ezer forintokért max és rendesen meg voltak csinálva. Azt hiszem ez volt [link]

2021. szept. 12. 17:20
 2/3 eznemlényeges ***** válasza:

Egy sima kovács nem foglalkozik ilyesmivel, de szerintem egy késkovács sem vágna bele iylemsibe.

Magyarországon az egyetlen hagyományos japán kardkovács Kovács András, aki hagyományos eljárással és alapanyagokkal kovácsol különböző kardokat.

Egy katana valahogy 100-120 felé kezdődik, de ugye a rétegszámon is műlik, illetve a díszítettségen.

Ha több ifo érdekel, akkor szerintem keresd fel őt.

2021. szept. 25. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Utánzatot kaphatsz, de igazi katanát készíteni az professzionális mesterség kell. Ilyet Japánban csinálnak és nem kaphat csak akárki katanát.
2021. dec. 3. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!