Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » //www.swordsofnorthshire.com/...

Ichigo126 kérdése:

//www.swordsofnorthshire.com/ Mi a véleményetek erről az oldalról? Érdemes innen vágógyakorlatra kardot venni? Azért fogalmazódott meg bennem a kérdés mert sokkal olcsóbban beszerezni kardokat pl. :1060 szénacél kovácsolt katana 129 dollár.

Figyelt kérdés

2020. máj. 5. 16:48
 1/1 anonim válasza:
Szia! Én már rendeltem tőlük, nagyjából két hét alatt elkészült és még két hét alatt ki is hozták. Mielőtt feladták volna küldtek képeket a kardról, hogy jó lesz-e. Ugyan úgy rendeltem, hogy rendesen legyen éle (ha már egyszer katanát veszek), de csak dísznek tartom, vágni még nem próbáltam vele, de biztosan lehetne. Nagyon szépen van összerakva, csak ajánlani tudom.
2021. jan. 26. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!