Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire lenne hihető a nőknek?

Mennyire lenne hihető a nőknek?

Figyelt kérdés

Heteroszexuális férfi vagyok, de az életem során sikerült kiépítenem egy olyan embert, aki képes két mód között váltani a nőket illetően: aki akar velem közösülni, és aki nem akar velem közösülni.

- Ha a nő akar velem közösülni, akkor ugyanúgy működök, mint a férfiak.

- Ha a nő nem akar velem közösülni, akkor a meztelen testüket látván sem indul be a fantáziám, nem izgulok fel, vagyis semleges érzéseim vannak.

Életem során viszonylag sok nőt láttam meztelen, akikkel nem volt semmi, többségében baráti viszonyban voltunk, mégis megbíztak bennem annyira, hogy előttem is átöltöztek, zuhanyoztak, vagy bármi, ahogy én is előttük, és sosem volt semmi gond ezzel, és büszke is vagyok emiatt magamra. Lehet az édesapám katonai nevelésének köszönhető ez a hatalmas önuralom.

Ha elkezdenék ismerkedni új nőkkel, akik nem a baráti társaságomba tartoznak, mennyire lenne hihető számukra a fenti történet, hogy egy férfiban ennyire lehet bízni?

Alapvetően nem célom, hogy mindenki megbízzon bennem, mert jobb elővigyázatosnak lenni, és az sem zavar, ha sosem bízik meg bennem ennyire egy nő.

2023. júl. 14. 22:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%

"sikerült kiépítenem egy olyan embert, aki képes két mód között váltani a nőket illetően: aki akar velem közösülni, és aki nem akar velem közösülni"

Azt tudod, ugye, hogy ez az állatok ösztönös hozzáállása? A következő lépésed, gondolom, hogy képes leszel két részre osztani a világot: ehető és nem ehető.

2023. júl. 14. 23:13
 12/16 anonim ***** válasza:
96%
Így van, nudista strandra csak a másik énnel való menni.
2023. júl. 14. 23:46
 13/16 anonim ***** válasza:
96%

"Lehet az édesapám katonai nevelésének köszönhető ez a hatalmas önuralom."

😂😂🤮

2023. júl. 15. 08:39
 14/16 anonim ***** válasza:
96%

#11 a második lépéstől még szerintem messze áll, a katonai nevelés során bizonyára megtanulta, hogy baj esetén rohanjon ki a kertbe és legeljen füvet meg pondrókat.

Mivel az álcázás nagymestere lehet, a nő ismerősei valószínűleg nem is tudták, hogy ott van velük, mikor levetkőztek. Bizonyára ezt érthette félre, és vette jó “baráti” viszonynak.

2023. júl. 15. 17:15
 15/16 anonim ***** válasza:
86%
Kamasz koromban azt hittem, ez alap.
2023. júl. 15. 18:53
 16/16 anonim ***** válasza:
93%
#3 elég szomorú hogy elismerést kell adni az olyanoknak akik nem teszik meg amit egy normális ember tenni, vagyis nem erőszakol meg nőket
2023. júl. 15. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!