Miért vonzó a nőknek a képeken láthatók?
Összegyűjtöttem néhány képet a szemléltetésre:
1. [link]
2. [link]
Ezen a képen a harmadiknál mi a lényeg?
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
Ezt gondolom megértem, mert izmos.
8. [link]
Mert számomra alap, hogy egy férfi szeressen mozogni, sportolni, aminek egyik mellékterméke a kidolgozott, izmos test.
Egyébként pedig sokkal vonzóbb, mint az aputest, a sörhas és a zsírtól lötyögő test.
Most nem azért, de - a 7-es képet kivéve - hol láttok ti itt kidolgozott, izmos testeket?
Én gizda, sovány embereket látok, meg vézna kezeket.
Vannak nők, akiknek vonzó, vannak, akiknek más a vonzó.
De, ha odáig szeretnéd csavarni a kérdést, előre biztosíthatlak; a sörhasú, alkoholista, igénytelen pasas senkinek sem vonzó.
Egyéni preferenciától függ, hogy melyik nőnek mi tetszik. Ami az egyiknek vonzó, az a másikat taszíthatja.
Azonban általánosságban elmondható, hogy míg a férfiak a lágy, kerek formákkal és élénk, gyermekded arcvonásokkal rendelkező nőket részesítik előnyben (az érdeklődő tekintet és 'védelmezni való' alkat megmozgatja bennük a lappangó apai ösztönt, szinte már-már vizuális hízelgés az egészséges mértékű dominanciájuknak), addig a nők ennek ellenkezőjét, a markánsabb, karakteresebb, erejük teljében levő, életre valóságot sugalló férfiakat keresik. A kiduzzadó erek, látványos izomzat, éles arcél, dús, egyenes szemöldök mind a nőt megvédeni képes férfi küllemét sugallják, talán pont ez az, ami külsőleg megfog egyes nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!