Kb 13 éve nincs szociális életem, hogy tudnék változtatni?
Már nincs baráti köröm, egyedül a munkahelyen vagyok élőben kontaktban emberekkel. Olyan régóta be vagyok már zárkozva, hogy nem tudom, hogyan tudnék újra nyitni az emberek felé.
Egyszerre vágyok arra, hogy kikapcsolódjak, közös programon vegyek részt más emberekkel, de amikor a lehetőség adott lenne, egyszerűen már nem is akarom, és kifarolok. Szerintem félek valamitől. Rengeteg minden kimaradt az életemből és ahogy egyre idősödök ezek tudata egyre súlyosabbá, fájóbbà válik számomra.
Kicsit olyan érzésem van, mintha félnek élni. Egész életem csak a munkáról szól jó ideje, viszont ez miatt úgy érzem a kiégés határán táncolok.
Várj egy évet. Akkor a 13 év 14-re változik.
Szóval nem igazán látom, hogy mi... mit akarsz? Nem úgy tűnik mint ha kellene neked szociális élet. Ha kell, akkor elmész, és csinálod. Ha szorongsz tőle, akkor meg menj pszichológushoz, mert nem normális.
Kérdező igen néha elmegyek valamerre és olyankor jövök rá milyen jó volt kimozdulni és nem itthon ülni magamban. Csak nincsenek barátaim, úgyhogy nincs sok lehetőség a kimozdulásra. Tudom itt mindig írják, hogy egyedül kell menni, de úgy nem akarok.
(8-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!