Miért őrülnek meg és válnak tipikus nyuggerré a nyugdíjasok a pénztáraknál?
Ma a parlamentnél lévő sparban volt a pénztárnál egy 50-60 közötti forma fickó banyatankkal elállva az utat a hűtőhöz. Mondom neki elnézést elengedne maga mellett?
Erre rám förmed hogy nem nem, ott a sor vége.
Én erre annyit fűztem hozzá hogy csak a hűtőhöz mentem volna üdítőért és nem tolakodni akartam. Majd mondom neki tudja mit? Inkább megvárom ameddig végez hogy örüljön és majd utána veszem ki az üdítőt. Majd otthagytam.
Amikor mentem ki még ott pakolt a banyatankba és azért nem úgy néztem rá mint egy kedves barátra.
Az a vicc, hogy annyi ilyenre volt már példa még ha csak szemtanúként is mikor vásároltam.
Én kedvesen megkérem erre bunkózik egyből. Bár tudom miért nem kapálni vagyok inkább.
Az életkornak nem jár tisztelet, attól még lehet valaki szar ember mert megöregedett. Egyébként taplóság elállni az utat, szerencsére nem minden idős ilyen. De engem is bosszant, amikor nem lehet elférni valaki mellett. Beállnak a tömegközlekedésnél is az ajtóba úgy, hogy nem lehet tőlük leszállni, meg elállják a közlekedőt a buszok elején, miközben hátul üres a jármű...
Tisztelet a kivételnek. Egyébként osztom azt a véleményt, hogy aki idősen bunkó, az fiatalon is az volt.
#2 Az a Magyarországon ritkán előforduló állatfajta vagyok, aki magától előreengedi a másik vásárlót. Ha látom, hogy csak néhány dolgot vett, az én bevásárlókocsim meg tele van, szólok, hogy cseréljünk helyet. Közlekedésben is erre törekszem, akár autózom, akár tömegközlekedést használok.
#1-es vagyok
Kérdező!
Ajánlom neked az “Idősek fenyegető aurával” c. fb csoportot ahol az ilyen esetek minden naposak.
#16 Ez nem csak a kasszáknál van, máshol is, polcoknál, hűtőknél. Nem új jelenség, már évtizedekkel ezelőtt is megvolt. Akkor még jártam piacra, a standoknál rendszeresen elém tolakodtak.
#1, #13 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!