Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért őrülnek meg és válnak...

Miért őrülnek meg és válnak tipikus nyuggerré a nyugdíjasok a pénztáraknál?

Figyelt kérdés

Ma a parlamentnél lévő sparban volt a pénztárnál egy 50-60 közötti forma fickó banyatankkal elállva az utat a hűtőhöz. Mondom neki elnézést elengedne maga mellett?

Erre rám förmed hogy nem nem, ott a sor vége.

Én erre annyit fűztem hozzá hogy csak a hűtőhöz mentem volna üdítőért és nem tolakodni akartam. Majd mondom neki tudja mit? Inkább megvárom ameddig végez hogy örüljön és majd utána veszem ki az üdítőt. Majd otthagytam.

Amikor mentem ki még ott pakolt a banyatankba és azért nem úgy néztem rá mint egy kedves barátra.

Az a vicc, hogy annyi ilyenre volt már példa még ha csak szemtanúként is mikor vásároltam.

Én kedvesen megkérem erre bunkózik egyből. Bár tudom miért nem kapálni vagyok inkább.

2023. júl. 14. 20:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
53%

Én is tapasztaltam hasonlót, gyakran elém tolakodtak, jó, hogy fel nem löktek. Bár szerintem ezek az emberek fiatal korukban is ilyenek voltak. Az én családtagjaim nem csinálták ezt, és én sem.

N

2023. júl. 14. 20:40
 2/19 anonim ***** válasza:
63%
Nem kell meglepődni sajnos ilyenek az emberek manapság.Egyes vásárlók bunkók, illetve az eladók is :( Én külföldön lakom és amikor 2 dolog van a kezemben az elöttem lévőnek meg 1 tele bevásárlókocsija van megszoktam kérdezni nem e engedne maga elé mert sietek.Kedvesen előreintenek.Magyarországon meg se merek ilyesmit kérdezni mert rádförmednek.Ez ilyen..
2023. júl. 14. 20:48
 3/19 anonim ***** válasza:
18%
Itt te voltál a hisztis kölyök. A fszi azt hitte hogy tolakodni akartál (jogos! nem mondtad hogy a hűtőhöz mész), mire te ahelyett hogy normálisan elmondtad volna hogy mi van, bevágtad a durcit és jelenetet rendeztél.
2023. júl. 14. 21:01
 4/19 A kérdező kommentje:
3-as ok nyugger. Én udvariasan megkértem. Innentől tolja fel magának hogy két kapavonás közt ő építette az országot. Az a minimum hogy megsértődtem.
2023. júl. 14. 21:20
 5/19 anonim ***** válasza:
27%

En meg ülök a ysttelnel. Erre egy tata nekem kezdi mondani hogy mit tegyen. De semmi olyan hogy elnézést segitene vagy kerdezhezek vmit? Hanem telibe kérdez a telojárol.

En meg gondoltam bakker nem vagyok en informacios. Nem szolaltam meg.

Aztan csak mindja tovabb igy kinomban odairanyitottam hogy huzzon má egy sorszámot ami az orra elott volt egyertelműen es várjon majd elmondják.

En nem tudom ezek a vén asszonyok vén emberek honnan veszik azt hogy en vmi bridzselő pajtijuk lennék?

2023. júl. 14. 21:27
 6/19 anonim ***** válasza:
27%
*yettelnél
2023. júl. 14. 21:28
 7/19 anonim ***** válasza:
28%

Ebben a történetben te voltál a bunkó.

Azért add már meg a tiszteletet a korosztályuknak.

Nyugger, banyatank?

Írtó irritáló egy ember lehetsz.

2023. júl. 14. 21:46
 8/19 anonim ***** válasza:
59%

Tiszteletleneket senki nem gisztel.

Ő tisztelettel kérdezett. Mikozben magatol kene tudnia egy vevőnek hogy nem all egy ut kozepére mert nem egyedul vásárol. Kerdezni se kéne.

2023. júl. 14. 21:52
 9/19 A kérdező kommentje:
7-es hiába véded én addig korrekt voltam ameddig ő is. Így hogy beszólt ez volt a legkevesebb. Főleg hogy távol áll tőlem a tolakodás és az ok nélküli beszólogatás.
2023. júl. 14. 21:59
 10/19 anonim ***** válasza:
36%
Nem érsz annyit hogy vitázzak veled...
2023. júl. 14. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!