Ezért tényleg bolondnak számítok?
Nemrég jártam az USA-ban, ahol szint mindenki mosolyog ha megszólítod.
Ott is sok lehet a bolond ezek szerint...
Én pont a te ellentéted vagyok. :D
Nekem mindig morcos, kivan a f*szom az egésszel fejem van mégha nem is úgy van (ilyen az alap arcom). Na ez kicsit bizzarabb mintha csak mosolyognék valakire. Volt aki azt hitte, hogy haragszom rá mert ilyen arccal néztem rá. Aztán 2 nap múlva megdumáltuk, hogy ja am alapból nekem ilyen a tekintetem/arcom.
Nekem a hozzád hasonló kollégák tudnak mosolyt csalni az arcomra. Véletlen összepillantunk aztán látom, hogy mosolyog rám és tudod az a “mivan, he?” kérdéssel lerendezitek a dolgot. :D
Szerintem nem vagy bolond csak vidám és nem savanyú mint a többi. De persze, ha 5-10 percig így bámulsz valakit a semmiért akkor lehet az vagy. :D
Nem vagy bolond! Sőt.. a mai világban jó látni olyan embert, aki nem savanyú arccal van megáldva.
Én is vilàg életemben mosolygós voltam, szerintem ez ilyen velünk született dolog.😊
Maradj olyan, amilyen vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!