Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezért tényleg bolondnak számítok?

Ezért tényleg bolondnak számítok?

Figyelt kérdés
Az egyik kolleganőm, azt mondta ha az irodában ránézek mindig mosolygok. Azt mondta,ha nem beszélünk akkor is mosolygok. Nő vagyok én is.

2023. júl. 11. 17:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
akkor én idegbajos elmebeteg őrült vagyok a zárt akarom mondani elmegyógyintézetből
2023. júl. 11. 17:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Ha így vigyorogsz, akkor igen, az vagy.

2023. júl. 11. 17:21
 3/13 A kérdező kommentje:
Csukott szájjal mosolygok.
2023. júl. 11. 17:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég jártam az USA-ban, ahol szint mindenki mosolyog ha megszólítod.

Ott is sok lehet a bolond ezek szerint...

2023. júl. 11. 17:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Kedves, pozitív ember vagy. Maradj is ilyen. Kár, hogy valakik ezt nem tudják értékelni, de azt hiszem, a többség igen.
2023. júl. 11. 17:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én pont a te ellentéted vagyok. :D

Nekem mindig morcos, kivan a f*szom az egésszel fejem van mégha nem is úgy van (ilyen az alap arcom). Na ez kicsit bizzarabb mintha csak mosolyognék valakire. Volt aki azt hitte, hogy haragszom rá mert ilyen arccal néztem rá. Aztán 2 nap múlva megdumáltuk, hogy ja am alapból nekem ilyen a tekintetem/arcom.

Nekem a hozzád hasonló kollégák tudnak mosolyt csalni az arcomra. Véletlen összepillantunk aztán látom, hogy mosolyog rám és tudod az a “mivan, he?” kérdéssel lerendezitek a dolgot. :D

Szerintem nem vagy bolond csak vidám és nem savanyú mint a többi. De persze, ha 5-10 percig így bámulsz valakit a semmiért akkor lehet az vagy. :D

2023. júl. 11. 17:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy tökjó tulajdság. Van egy nő, akivel minden nap találkozok munkahelyen. Ő ilyen. Ha már egy mondatot is beszélünk, akkor szinte nevet. Olyan szép ettől és olyan pozitív minden reggel, hogy a sok befásult szürke arc között van egy ilyen. Egyébként, ha jobban belegondolok összesen két ilyennel találkoztam az életem során, pedig már nem vagyok túl fiatal. Egyáltalán nem vagy ettől bolond. Sok embernek feldobhatod a napját.
2023. júl. 11. 17:49
 8/13 anonim válasza:
100%

Nem vagy bolond! Sőt.. a mai világban jó látni olyan embert, aki nem savanyú arccal van megáldva.

Én is vilàg életemben mosolygós voltam, szerintem ez ilyen velünk született dolog.😊

Maradj olyan, amilyen vagy!

2023. júl. 11. 17:51
 9/13 A kérdező kommentje:
Azt is mondta biztos hangulat javítót szedek. Nem szedek.
2023. júl. 11. 18:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a magyarok inkább arra büszkék, hogy állandóan csak panaszkodni tudnak, így szokatlan sok embernek, ha valaki nem búskomoran néz maga elé. Nyugi, cselekedj úgy, ahogyan szeretnéd, ne foglalkozz mással.
2023. júl. 11. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!