Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj ha bolondnak gondolnak?(bo...

Baj ha bolondnak gondolnak?(bolondos vagyok) meg fura, engem zavar hogy annak gondolnak de nem tudok ellene tenni mert én ilyen vagyok

Figyelt kérdés
2022. júl. 29. 07:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire.
2022. júl. 29. 07:31
 2/7 anonim ***** válasza:
IQ teszt volt már ?
2022. júl. 29. 07:37
 3/7 pelgrim ***** válasza:
Ez csak addig baj míg el nem fogadod magad amilyen vagy, míg ki nem békültél a gondolattal, hogy bolondos vagy, míg zavar, hogyan gondolnak mások rólad.
2022. júl. 29. 08:02
 4/7 Kólauborkával ***** válasza:
Engem sosem izgatott ki hogyan vélekedik rólam. Szerencsére ez mindig így volt.
2022. júl. 29. 08:41
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Inkább légy rá büszke, hogy nem állsz be a sorba.
2022. júl. 29. 08:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem szó szerint mindenki bolondnak gondol, mert olyan hobbim van, ami a korombelieknek nincs, és sok minden érdekel.

Igen, volt IQ teszt, 111 pont jött ki, ami egy átlag, tehát nem valószínű, hogy idióta vagyok.

Még egy több ezer fős csoportban is voltam téma, hogy sárgahàzba való vagyok, stb. Szerintem közületek is volt olyan, aki látta a bejegyzést. Vadidegen emberek írkàltàk a poszt alá, hogy nem vagyok normális, be kéne zárni engem.

Szerintem meg meg kéne ismerni engem mielőtt ilyet ír valaki, mert egy idióta, kényszeres hazudozó lúzer gyerek véleményére alapozott az a több száz ember. Mikor a srác tényleg bolond, mert nekem mutatta, hogy sárga lapos, van róla lelete.

2022. júl. 29. 23:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyugi, jó vagy így is:). Nem muszáj beállni a sorba, a különcök többnyire előre viszik a világot:).
2022. júl. 29. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!