1másodperc alatt hogy lehet eltüntetni valakit?
https://www.youtube.com/watch?v=KNdOgzPaYls
Nagyon érdekes a történet amit a lány mesél.
Mi a videó lényege? 50+ percet megnézni egy kérdés erejéig nagy luxus, főleg az ilyen nulla önálló hozzáadott értékű, mások videóit lopkodó, és munkáján élősködő (más dolgozik vele, ő meg felolvassa más nyelven) "tartalom"gyártóktól.
De látatlanban megmondom: nem 1 másodperc alatt történt és nem az érintett szeme előtt.
"Volt vagy 10 mp minimum."
Azért akárhogy is még ennyi idő is nagyon kevés szerintem.
Igen, ezért írtam hogy "így is jó kérdés"
Én sem értem a dolgot, lehet amúgy több idő telt el közben, csak az anya a sokk miatt úgy érezte, tényleg csak 1 mp-ről volt szó, vagy ilyesmi
Azt nem értem amúgy, hogy a másik nő és a gyerek mit csináltak. Mármint elvileg iszonyat pici volt a boltocska, hogy nem tűnt fel, hogy egy kétéves elkezdett kiszambázni a helyiségből?
tegnap 20:34
" másik nő és a gyerek mit csináltak. Mármint elvileg iszonyat pici volt a boltocska, hogy nem tűnt fel, hogy egy kétéves elkezdett kiszambázni a helyiségből?"
Teljesen igazad van,hát ez tényleg jó kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!