Aki leszokott a dohányzásról, könnyen ment a leszokás? És hány év után szoktatok le?
16 éves voltam amikor rászoktam. 20 évesen már napi 1 doboz cigit is elfűstöltem. 22 évesen amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, még aznap kidobtam az összes cigit, öngyújtót. Amikor a fiam ovis lett, újra visszaszoktam, de akkor kevesebbet szívtam, és soha nem gyújtottam rá a gyerek előtt. 29 évesen egy nap asztmás rohamot kaptam, mivel nem is tudtam, hogy asztmás vagyok, így tényleg bepánikoltam, hogy meghalok. Kórházban mondták el, hogy voltaképpen asztmatikus allergiás roham volt, ami nagyban köszöhető a dohányzásnak. Jövő héten leszek 43 éves. Azóta sem gyújtottam rá. Sőt ma kimondottan utálom a cigifüstöt. Nem volt nehéz leszokni, ha az ember igazán akarja. Minden az akaraterőn múlik.
43/N
1997. február 15. és 2013. június 21. között dohányoztam. (Tehát kereken 10 esztendeje múlt június 21.-én, hogy besokalltam a drágaságától.)
Azóta nem gyújtottam rá egyáltalán. Sőt, rászokni sem igazán tudtam. Még gondolatban sem! Napi 4 szálnál többet nem bírt el sehogy sem a szervezetem!
Összesen 16 éven át eregettem a füstkarikákat. Nem volt nehéz leszokni egyáltalán. Akaraterő kellett.
7-es válaszoló voltam.
Anyósom kb 40 éve cigizik. Már legalább tízszer leszokott végérvényesen.
Próbálkozott tablettákkal, tapasszal, akupunkturával, pszichológussal... de neki nem vált be egyik sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!