Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki leszokott a dohányzásról,...

Aki leszokott a dohányzásról, könnyen ment a leszokás? És hány év után szoktatok le?

Figyelt kérdés

#Dohányzás, leszokás
2023. júl. 9. 18:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
40%
könnyen mert sose szoktam rá igazán, mert nem ez az életem. más az aki 2 pakli sofit elpattint egy nap, sztem max hébe hóba 7 évig bagóztam de nagyon figyeltem hogy ne a cigi irányítson.
2023. júl. 9. 18:33
 2/26 anonim ***** válasza:
77%
allen carr végre nem dohányzom c. könyve segített anyának leszokni úgy 30 év cigi után (10 éve tartja magát)
2023. júl. 9. 18:43
 3/26 A kérdező kommentje:
Ez dícséretes. :)
2023. júl. 9. 18:47
 4/26 anonim ***** válasza:
72%
2# Én is így szoktam le, kb. 30 év szintén. Bárcsak hamarabb olvastam volna.....
2023. júl. 9. 18:51
 5/26 Laylah ***** válasza:
0%
17 éve cigizek, de sosem tudtam igazán rászokni. Bulik, ivás alkalmával nagyon meg tudtam tolni, de egyébként napi 3-4 szálnál többet sosem szívtam. Egy hónapja tettem le, a megszokások miatt néha gondoltam rá az első 1-2 hétben, de utána eszembe sem jutott. Tegnap kimentem koncertre, oda vettem egy dobozzal, meg jövő héten is megyünk, ha marad, akkor azt vagy odaadom valakinek, vagy elrakom a szekrénybe.
2023. júl. 9. 18:57
 6/26 anonim ***** válasza:

16 éves voltam amikor rászoktam. 20 évesen már napi 1 doboz cigit is elfűstöltem. 22 évesen amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, még aznap kidobtam az összes cigit, öngyújtót. Amikor a fiam ovis lett, újra visszaszoktam, de akkor kevesebbet szívtam, és soha nem gyújtottam rá a gyerek előtt. 29 évesen egy nap asztmás rohamot kaptam, mivel nem is tudtam, hogy asztmás vagyok, így tényleg bepánikoltam, hogy meghalok. Kórházban mondták el, hogy voltaképpen asztmatikus allergiás roham volt, ami nagyban köszöhető a dohányzásnak. Jövő héten leszek 43 éves. Azóta sem gyújtottam rá. Sőt ma kimondottan utálom a cigifüstöt. Nem volt nehéz leszokni, ha az ember igazán akarja. Minden az akaraterőn múlik.

43/N

2023. júl. 9. 19:17
 7/26 anonim ***** válasza:

1997. február 15. és 2013. június 21. között dohányoztam. (Tehát kereken 10 esztendeje múlt június 21.-én, hogy besokalltam a drágaságától.)

Azóta nem gyújtottam rá egyáltalán. Sőt, rászokni sem igazán tudtam. Még gondolatban sem! Napi 4 szálnál többet nem bírt el sehogy sem a szervezetem!

2023. júl. 9. 19:26
 8/26 anonim ***** válasza:

Összesen 16 éven át eregettem a füstkarikákat. Nem volt nehéz leszokni egyáltalán. Akaraterő kellett.

7-es válaszoló voltam.

2023. júl. 9. 19:27
 9/26 anonim ***** válasza:

Anyósom kb 40 éve cigizik. Már legalább tízszer leszokott végérvényesen.

Próbálkozott tablettákkal, tapasszal, akupunkturával, pszichológussal... de neki nem vált be egyik sem.

2023. júl. 9. 19:46
 10/26 Senior Séf ***** válasza:
100%
25 év után szoktam le. Iszonyú nehéz volt, mert lévén alkoholista, mindkettőt egyszerre hagytam abba.
2023. júl. 9. 20:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!