Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket érdekel mit mondanak...

Titeket érdekel mit mondanak rólatok a hátatok mögött? Vagy abszolút hidegen tud hagyni?

Figyelt kérdés
2023. júl. 9. 17:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha nem vagyok ott, akkor akár meg is vethetnek.
2023. júl. 9. 20:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem érdekel, úgyis a pofázót minősíti:).
2023. júl. 9. 20:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem értettem, hogy mi értelme annak ha valakit kibeszélnek a háta mögött. Egy nagyon undorító szokásnak tartok. Ha valakivel bármi bajom van, akkor aszt a szemébe mondom, és megpróbálok vele közös nevezőre jutni.

A gyerekek csinálnak ilyet, nekik megkell tanítani hogy nem szabd ilyet csinálni. Aki meg felnőtten is ezt csinálja, csak idő kérdése hogy mikor jár pórul.

2023. júl. 9. 22:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Attól függ, ki az illető. Van, akitől nagyon rosszul esne, ha megtudnám, hogy rosszakat mond rólam.
2023. júl. 10. 11:29
 15/16 anonim ***** válasza:
amikor vicces kedvemben vagyok érdekelne, hadd nevessek valamin, annyi baromságot össze tud hordani néhány irigy vagy élettelen ember.. aztán máskor inkább nem mert a semmin is feltudom húzni magam :D
2023. júl. 16. 13:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Úgy gimi közepéig konkrétan mások véleményétől függtem, és fontos volt, hogy mindenki jó véleménnyel legyen rólam, ne mondjon rólam rosszat.

Aztán egy olyan ember került az életembe, aki elég fontos leckét tanított meg; édes mindegy, mit csinálsz, hogyan viselkedsz, mindig lesz valaki, akinek nem leszel szimpatikus. Csak ő pont egy rosszindulatú ember volt, aki hatalmas blődségeket terjesztett rólam, én tudtam az igazam, és egy rakat másik ember is, viszont ott tudatosult bennem, hogy más, rólam alkotott és terjesztett képéért nem én vagyok a felelős. És nem is kell foglalkozni más véleményével, hogy mit mond/gondol rólam a hátam mögött. Szóval már egy ideje nem érdekel az ilyen.

2023. júl. 22. 12:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!