Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket érdekel mit mondanak...

Titeket érdekel mit mondanak rólatok a hátatok mögött? Vagy abszolút hidegen tud hagyni?

Figyelt kérdés
2023. júl. 9. 17:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Addig jó még nem tudom mit mondanak. 😉
2023. júl. 9. 17:30
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Igazából attól függ kinek és mit terjesztenek vagy mondanak, ha olyat ami nem igaz az zavarna, de más esetben nem érdekel.
2023. júl. 9. 17:35
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
Hidegen hagy. Nem rám tartozik. Nem nekem mondják. Nem lehet így élni. Ha már visszamondja valaki, az más kérdés. Ott másképp járok el.
2023. júl. 9. 17:42
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha valaki a hátad mögött beszél rólad, az elég közel van, ahhoz, hogy megcsókolhatja a feneked.
2023. júl. 9. 17:47
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a hatam mogott beszel valaki, ignoralom. Vagy mondja a szemembe, vagy ne mondjon semmit.
2023. júl. 9. 17:59
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Amíg igazság, addig nem zavar. Minden tettemért vállalom a következményt. Mivel középvezető vagyok, nyilvánvaló, hogy sokszor beszélnek a hátam mögött arról, hogy amit teszek, az jó, vagy sem. Nem zavar, mindenkinek szüksége van a ventillációra.
2023. júl. 9. 18:30
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Igazabol az arcokon, pofakon latom.
2023. júl. 9. 18:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha rosszabbb passzban vagyok,és nagyon nagy kamut mondanak,néha felhúzom magam.Amúgy nem érdekel.Inkább azon szoktam elgondolkodni,honnan lett ennyi ellenségem,amikor negyed annyi embert se sértettem meg,mint aki rólam beszél.Meg,hogy mi a jó ebben?Olyanokat beszelni másokrol,ami meg sem történt.
2023. júl. 9. 18:36
 9/16 anonim válasza:
100%
Pont leszarom ha nem tetszem akkor el lehet menni
2023. júl. 9. 18:47
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekel. Furcsa amúgy, mert... szóval én elég önbizalomhiányos srác vagyok, de nem emiatt.

Amúgy meg az ember pontosan tudja mit mondanak a háta mögött, hiszen aki neked kibeszél mást a háta mögött, arról pontosan tudhatod, hogy téged is kibeszél másnak a te hátad mögött.

Meg amúgy én is tudok fikázni másokat 😂😂

2023. júl. 9. 19:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!