Titeket érdekel mit mondanak rólatok a hátatok mögött? Vagy abszolút hidegen tud hagyni?
Figyelt kérdés
2023. júl. 9. 17:27
1/16 anonim válasza:
Addig jó még nem tudom mit mondanak. 😉
2/16 anonim válasza:
Igazából attól függ kinek és mit terjesztenek vagy mondanak, ha olyat ami nem igaz az zavarna, de más esetben nem érdekel.
3/16 anonim válasza:
Hidegen hagy. Nem rám tartozik. Nem nekem mondják. Nem lehet így élni. Ha már visszamondja valaki, az más kérdés. Ott másképp járok el.
4/16 anonim válasza:
Nem. Ha valaki a hátad mögött beszél rólad, az elég közel van, ahhoz, hogy megcsókolhatja a feneked.
5/16 anonim válasza:
Ha a hatam mogott beszel valaki, ignoralom. Vagy mondja a szemembe, vagy ne mondjon semmit.
6/16 anonim válasza:
Amíg igazság, addig nem zavar. Minden tettemért vállalom a következményt. Mivel középvezető vagyok, nyilvánvaló, hogy sokszor beszélnek a hátam mögött arról, hogy amit teszek, az jó, vagy sem. Nem zavar, mindenkinek szüksége van a ventillációra.
7/16 anonim válasza:
Igazabol az arcokon, pofakon latom.
8/16 anonim válasza:
Ha rosszabbb passzban vagyok,és nagyon nagy kamut mondanak,néha felhúzom magam.Amúgy nem érdekel.Inkább azon szoktam elgondolkodni,honnan lett ennyi ellenségem,amikor negyed annyi embert se sértettem meg,mint aki rólam beszél.Meg,hogy mi a jó ebben?Olyanokat beszelni másokrol,ami meg sem történt.
9/16 anonim válasza:
Pont leszarom ha nem tetszem akkor el lehet menni
10/16 anonim válasza:
Nem érdekel. Furcsa amúgy, mert... szóval én elég önbizalomhiányos srác vagyok, de nem emiatt.
Amúgy meg az ember pontosan tudja mit mondanak a háta mögött, hiszen aki neked kibeszél mást a háta mögött, arról pontosan tudhatod, hogy téged is kibeszél másnak a te hátad mögött.
Meg amúgy én is tudok fikázni másokat 😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!