Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak miért rajzolnak...

A férfiak miért rajzolnak f@szt mindenhová?

Figyelt kérdés
Igazából ennyi a kérdés, nincs mit nagyon kifejteni rajta. Biztos ismeri mindenki a jelenséget.
2023. júl. 9. 11:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%

Mert ennyi a belső értékük, magasabb röptű alkotásra, és információ átadására képtelenek.

Meg van az a réteg, aki meg akarja botránkoztatni a népet, mert azt hiszi, mindenki olyan, ha meglát egy rajzolt f.szt, akkor majd jól belepirul, és jajj, hát hú. Pedig nem, csak ugye gondolkodni sem képesek, hogy ezt felfogják.

Utolsó ok pedig, hogy kicsi a pöcsük, és egy álom méretet rajzolnak, majd azon élvezkednek, hogy belegondolnak, akkorára nőtt nekik végre, amivel akár egy hangyát is kielégíthetnek.

2023. júl. 9. 12:02
 12/24 anonim ***** válasza:
70%
Természetesen csak egy rétegre vonatkozik, nem minden férfira. Igazi férfi nem ilyen csökött agyú. 11 voltam.
2023. júl. 9. 12:03
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
És volt ilyen ismerősöm, mielőtt azt hinnéd, csak a saját eszmefuttatásomat írtam le.
2023. júl. 9. 12:06
 14/24 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elismerem, hogy nem minden férfi ilyen. (Szerencsére!) És ha valakit az is sért, hogy férfiként neveztem meg a pöcsrajzolókat, tőlük is bocsánatot kérek. Ha a csávó vagy pasi megfelel, akkor így fogok rájuk a jövőben hivatkozni. Ha nem, akkor jöhetnek az ajánlások.
2023. júl. 9. 12:11
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Le leszek pontozva rendesen de tessék:

Gimiben ment az hogy valaki rajzolt más füzetébe, az eslő azt hiszem hogy valami kis vicces kifigurázása volt a másiknak, de tényleg jó rajz. A másik visszaadta, ő is próbált valami jót csinálni, de nem igazán tudott rajzolni szegény és egy összevissza valami lett belőle. Aztán elindilt a lavina, mindenki rajzolgatott mindenki másnak, és ez gimisek lévén eljutottunk szépen a farkakig is.

2023. júl. 9. 12:16
 16/24 A kérdező kommentje:
#15 Nem pontozlak le (egyébént senkit nem pontoztam le, mert mindenki normális választ adott), el tudom fogadni a válaszodat. Kis tini kölyökként megy a marhulás és egymás füzetébe rajzolgatás, egymás rajzán röhögés, ebben tudom érezni a komikumot. :) Ez nekem rendben van.
2023. júl. 9. 12:23
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem is rád gondoltam kérdező, mert itt a válaszaid alapján normálisnak tűnsz, de a gyakori nepe nem ilyen megbocsájtó általában :D Lazán el tudom képzelni hogy aki nem csinált ilyet soha az intant lepontoz majd...
2023. júl. 9. 12:27
 18/24 anonim ***** válasza:
52%
Honnan veszed, hogy férfiak? 😀
2023. júl. 9. 12:39
 19/24 A kérdező kommentje:
#18 Igazából onnan, hogy iskoláskoromban is ők rajzoltak tele vele mindent. De hidakat pöccsel telefirkáló nők válaszát is örömmel veszem. :D
2023. júl. 9. 12:57
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
vágynak rá
2023. júl. 9. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!