A férfiak miért rajzolnak f@szt mindenhová?

Kérdezd meg azt aki rajzolja :D
De te meg tudnád mondani hogy egy viccen miért nevetsz? Ha azt nem mondhatod hogy vicces.

#4 Hát nehéz lenne előkeríteni a graffitik, járda- és falrajzok, egyéb publikus helyre felmázolt farkak alkotóit és megkérdezni tőlük, hogy miért rajzolnak f.szt. :)
Én meg tudom mondani, hogy egy vicc számomra miért vicces. És úgy általánosságban is meg lehet mondani a viccekről, hogy azokban mi a komikum, akkor is, ha számomra éppen az a vicc nem is vicces. De egy pöcsrajzban mi a komikum? Ezt meg tudja bárki mondani? Csak egy rajz egy pöcsről. Mintha rajzolnék egy fát és röhögnék rajta, hogy de hú, de vicces. Nem hiszem, hogy ezt bárki normálisnak tartaná. :D

#9 Én kétlem, hogy belsős poénok miatt van telerajzolva a világ farkakkal. De ha van itt bárki, aki tényleg belsős poén miatt rajzolt valaha pöcsöt, jelentkezzen már pls. és mesélje el azt a belsős poént így anonim. És azt is, hogy a "csattanóját" (:D) miért kellett kontextus nélkül nyilvános helyekre odapingálni.
Meg az is jelentkezzen pls., aki nem belsős poén miatt rajzolt. Neki pedig hálás lennék, ha elmondaná, hogy miért tette. Mi volt a motiváció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!