Rá férne a mai fiatalokra a sorkatonaság szerintetek?
Ott fegyelmet tanulnának, nem beszélhetnének vissza, és nem lenne a kezükhöz ragadva az okosteló.
Szerintetek legalább fél/egy év hasznukra válna?
50#
Na igen. Létrehoztuk ezt az agyonbonyolított világot, aztán megy a házmestertempó. Senkiházi, nyomorult stb. Én egyáltalán nem vagyok irigy, de nagyon eltorzult világban élünk. Nyuzgabéka ember "sikeres" családapa, egy biológiailag életerős ember meg összeomlott a szemem láttára. Ekkor gondolkodtam el azon, hogy mi a túrót művelünk mi modern emberiség.
"6 hónapot, Cegléden."
Kérdező, igazi veterán vagy.
Majd ha lehúztál 2 évet egy őrszázadban, négyelemis cigányok közt, havi egy kimenővel, akkor térjünk vissza a dologra.
A 47-es írta, hogy nem lehúzni akarja a sorkatonaságot. Pedig, ha az igazat mondod róla, akkor nyilván le kell hogy húzzad, mivel a való életben az egész bohóckodás egy nagy hatalmas lófaxt sem ért. Ahogy helyesen mondják többen alkoholista komplexusos gyökerek gyűjtőhelye volt, a tisztekkel meg a vezérkarral az élen. Amit meg esetleg meg kéne tanulni azt két hét alatt nyugodtan meg lehetne, fölösleges ehhez hónapokkal elbaxni az amúgy is drága időt
Na hol van most a BerliniSárga néven hozzászóló valaki, az majd jól helyretenné itt a dolgokat. Persze ő is pártolja ezt a mindenhol működésképtelen és felesleges rendszert.
56#
Reménykedtem,hogy tud azért valami értelmeset írni rá,de most belegondolva lehet igazad van,nyugodtan lehúzhatom a sorkatonaságot.
47#
59-es, ez a kérdező egy retardált féleszű fax, eddig se sikerült neki egy értelmes betűt, nemhogy mondatot sem ideböffentenie, ne várjál el tőle semmit sem, a sorkatonamániás kisgyerekektől meg alkoholista vén majmoktól már ez is nagy teljesítmény önmagukhoz képest
Amúgy meg ceterum censeo: a sorkatonaság mindig is egy baromság volt és most is az lenne, meg semmi sem indokolná hogy megint legyen nálunk, csak az, hogy komplexusos alkoholstáknak legyen fedél a fejük felett. Szerintetek miért nem elég a hivatásos hadsereg, hogy az és csak az legyen, hülyőkék? Hol lesz nálunk háború?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!