Szépségideálok?
Nos, a kérdésem kissé zagyva lesz.
Ti láttok különbséget szépség és szépség között?
Fel lehetne sorolni ezer meg egy szépséget, de tegyük fel;
Van a lágy szépség; világos bőr, világos haj, édes kerekded arc, alacsony termet, békességet, harmóniát sugárzó külső. Pl Gigi Hadid
Van a "marcona" szépség; magas termet, sötét haj, erős vonások az arcon, tekintélyt parancsoló jellem. Pl Bella Hadid
Ti hány szépség ideát különböztettek meg? Te vagy akár a párod melyikbe esel/estek bele?
"alacsony termet, békességet, harmóniát sugárzó külső. Pl Gigi Hadid"
Gigi Hadid 180cm magas.
Kérdező, itt mindenki szebbnek hiszi magát, mint a szupermodellek. Ne nagyon várj itt kielégítő válaszokra. Szerintem egyébként mindkét Hadid-lány gyönyörű, lehet hogy valakinek más az ízlése, de a szépségük tagadhatatlan.
Nekem Emilia Clarke tetszik nagyon és a hozzá hasonló lányok.
Igen Gigi Hadid magas, de hirtelen a testvérpár jutott eszembe, akik úgy gondolom jó például szolgáltak.
A trágár megszólalás meg igen lelombozó, elég lett volna, hogy nem tartod esztétikusnak az arcuk:D
Sok féle nő létezik. Nő vagyok, de nőként sokfèléle nőt szèpnek talàlok csak magamat nem. :D de pl nekem az abszolút kedvenc kinézetem a Sarah Jessica Parker, nagyon szép szeme van és arca, neki mindenféle frizura jól àll mert hullàmos a haja, azt mennyire irigylem... az enyém sajnos egyenes. :(
A másik pl a Julianne Moor, neki is irigylem az arcát, bármennyi sminket tesznek fel magukra ezek a nők minden jól áll nekik, legalábbis szerintem.
Szèpnek talàlom a szőke hajat, és tetszik a szőkèsbarna haj is.
Legyen nagy segge, meg csöcsei.
De ne legyen kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!