Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elsősorban 20-as, 30-as,...

Elsősorban 20-as, 30-as, 40-es éveikben járóktól kérdezem: ti fiatalabbnak néztek ki most, mint mikor a szüleitek voltak ennyi idősek?

Figyelt kérdés
Teszem azt vagy mondjuk 35 éves, kezedbe kerül egy régebbi fotó, vagy néztek egy korabeli videofelvételt, ahol valamelyik szülőd is 35 éves. Szerinted te fiatalabbnak nézel ki tőle?
2023. júl. 6. 20:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnál nem nézek ki fiatalabbnak. Mondjuk neki kék szeme van,amitől még 60 évesen is olyan fiatalos,sugárzó tekintete van. Az enyém barna. Én 36 leszek, 33 körülinek szoktak tippelni de sztem siman kinézek 38nak is.
2023. júl. 6. 21:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

nem feltétlen kell a szüleimhez hasonlítani magam, elég ha egy pár évvel idősebb generációt veszek alapul

egyik karácsonykor az általános iskolai barátnőmmel nézegettük a nővérének az osztályképeit, és a sajátjainkat, ugyanazokban az évfolyamokban, és már köztünk is hihetetlen különbség volt, annyival érettebbnek tűntek a ballagási képeken mint mi, kb olyan volt mintha az övék inkább egy gimis ballagás lett volna :D

2023. júl. 6. 21:23
 13/17 anonim ***** válasza:

A mai tinik már ugy néznek ki mint vmi felnott nő.

Ilyen képek vannak is a neten hogy régen hogy nézett ki egy 13 éves, meg ma

2023. júl. 7. 00:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalabbnak nem nézek ki, de kb 10 éve nem tudják belőni az emberek a koronát. Anyukám is ilyesmi, nem tudja most se senki megtippelni, mennyi idős, és amikor annyi volt, mint most én, ott is eléggé megállapíthatatlan a kora ránézésre.
2023. júl. 7. 07:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Kevés a kép róluk, de talán igen, bár ezt külső szemlélő tudná megállapítani.

30 vagyok, 50 felettiek 25-nek néznek, de a korosztályom semmiképp se néz fiatalabbnak, sőt, inkább 35-nek.

2023. júl. 7. 07:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút igen.

Idén lettem 40. Sokan ismeretlenül is tegeznek, meg "fiúnak, srácnak" hívnak. Egyetemen tanítok. Most a félév végén volt egy kötetlen összejövetel, iszogatás a tanítványaimmal. Szóba került, hogy ki hány éves. Engem max. 28-nak tippeltek! :D Öltözködésem is inkább a póló, rövidnadrág, sportcipő, mint a tipikus 40-es öltönyös viselet.

Apám 48 évet élt. Hihetetlen, hogy csak 8 évvel többet mint én most. Ő már 40 éves korában is őszült és kinézetre is a tipikus 40-es családapa volt: pocakos, bajuszos, őszülő hajú, jól öltözött, aktatáskás, konzervatív jól fésült hajviselettel. Egyáltalán nem hasonlítok rá semmiben.

2023. júl. 7. 12:52
 17/17 Metionin ***** válasza:
A saját koromból is letagadhatok egy 10-est, anyám az én koromban már igazi kiégett, elhízott háziasszony volt sajnos. De ő olyan alkat is, hogy már a gyerekkori képein idősebbnek nézett ki, mint a kora, mindig nagydarab, fejlett volt, 12 évesen már akkora melle volt, mint a fejem, míg én kicsi, vékony lettem és ez sokat számít. Apám úgy a 40-es éveiig szerintem tök szinkronban volt a valós korával, viszont valahol az 55-nél "megállt" és most 75 évesen is simán eladhatná magát 55-60-nak. Bizonyára, mert ő is a vékonyabb, szálkás alkat aki egész életben sportolt és a korabeli öreg fickókkal ellentétben neki nem hullott ki a haja.
2023. júl. 7. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!