Miért gondolják a nők, hogy a nemiszervük a mindenség?
Láttam egy nőtől egy fotót, amin felálló péniszek visznek egy trónon ülő vaginát, ami megkoronázott, és alá írta, hogy "ezért kellett a férfiaknak uralmon lenni mindig, miközben kis csicskák, és a *női nemiszervnek behódolnak, az után sóvárognak".
* Azt a bizonyos P betűs szót inkább máshogy írtam le, mert a GYK-ból kinézem, hogy törölné a kérdést, ha csillagozva írnám le, amire volt már példa. De nem ez a lényeg.
10
"Egy no dolga az hogy megfozzon a ferjenek/parjanak kesz ez van."
Te valami felsőbbrendű lény vagy??
A nő ugyanúgy hazajön a munkából és még elvárod hogy meg is etessen?? Ha még gyerek is van, azzal is foglalkozzon a nap végén meg még elvárod hogy le...jon.
Fúú, de egy lusta, beképzelt lehetsz. Hányinger..
A barátnőd egy igazi gályarab lehet, csak tűr neked, mert máshol még xarabb élete lenne.
Én nem kérek ilyen életből, totál független vagyok a pasiktól. :P
Tisztában vagyok azzal, hogy nem az összes nő ilyen, de egy ilyen kérdés sokkal több ember figyelmét felkelti.
3-as: Azok a férfiak, akik ezt gondolják, nem a legértelmesebbek, mint a nőknél azok, akik a kérdésemben szereplő kategóriába tartoznak.
4-es: Számomra nem számít annyira a szex, de nem is ez a lényeg. A nők is ugyanúgy vágynak a szexre, mint a férfiak.
Nem értek egyet abban, hogy a nők ugyanazért kevesebb fizetést kapnának. Ha így van, akkor alacsonyabb pozíciókban lehet, de én, a párom, családom, ismerőseim és barátaim sem találkoztak még ezzel.
10-es: A régi normák szerint valóban a nők dolga a házimunka, de szerencsére a világ fejlődik, és sok káros és idióta dolgot elhagyunk, vagy készülünk elhagyni. Ez olyan, mint a nők és gyerekek elnyomása. Mindenki egyenlő jogokkal rendelkezik. A férfiak és nők közötti különbség semmi, csak épp annyi, hogy képesek legyünk a fajfenntartásra. A barátnőm szeret fát vágni, mégsem mondom neki, hogy "férfi munka, hagyd", hisz ő is ugyanúgy tudja csinálni velem.
#10 Wow. A csajod mit szeret benned? :) Azt, hogy ha csinál neked reggelit, akkor nem vered sz.rrá?
Nincs olyan, hogy "a nő dolga". Picsoghattok ti is, meg az összes incel, aki nem veszi emberszámba a nőket. Csak ilyen hozzáállással nem kell majd akkor sem 'picsogni', amikor a kutyának sem kelletek.
"nem tudsz a baszason kivul mast csinalni" - mikor a hímek nagy része még baszni sem tud. :D Ez egy elég nagy öngól. Ha férfi lennék és lenne méltóságom, ezt biztos nem vetném be "érv"-ként egy vitában, ha meg tudok rendesen dugni egy nő, ha nem...
"Nincs olyan, hogy "a nő dolga"." Ebben teljes mértékben egyetértek. Jó lenne, ha mihamarabb eljutnánk arra a szintre, hogy elhagyjuk a "nő dolga" és "férfi dolga" sztereotípiákat, és egyszerűen elfogadjuk úgy az embert, amilyen. Ha férfi műkörmös akar lenni? Mi akadálya? Ha a nő favágó akar lenni? Mi akadálya? (Hirtelen ez a példa jutott eszembe.) Semmi, csak a félelem, hogy lenézik az illetőt.
"mikor a hímek nagy része még baszni sem tud." Ez is igaz. Nem egyszer hallottam a nő ismerőseimtől, hogy mennyire gyatra a legtöbb férfi, csak saját magára koncentrál, és ha az ürítés megvan, onnantól a nő le van sz*rva.
"ezt biztos nem vetném be "érv"-ként egy vitában" Többször mondták, hogy meleg vagyok, amiért nem szeretek a nőkről beszélgetni, kit hogyan raknék meg és ilyenek. Mondtam, hogy igen, akkor meleg vagyok, ha nem vagyok egy egysejtű szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!