Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolják a nők, hogy a...

Miért gondolják a nők, hogy a nemiszervük a mindenség?

Figyelt kérdés

Láttam egy nőtől egy fotót, amin felálló péniszek visznek egy trónon ülő vaginát, ami megkoronázott, és alá írta, hogy "ezért kellett a férfiaknak uralmon lenni mindig, miközben kis csicskák, és a *női nemiszervnek behódolnak, az után sóvárognak".

* Azt a bizonyos P betűs szót inkább máshogy írtam le, mert a GYK-ból kinézem, hogy törölné a kérdést, ha csillagozva írnám le, amire volt már példa. De nem ez a lényeg.

2023. júl. 6. 18:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
#10: bmeg, nagy a baj nálad, és ezt férfiként mondom. :D
2023. júl. 6. 19:54
 12/22 anonim ***** válasza:
76%

10

"Egy no dolga az hogy megfozzon a ferjenek/parjanak kesz ez van."

Te valami felsőbbrendű lény vagy??

A nő ugyanúgy hazajön a munkából és még elvárod hogy meg is etessen?? Ha még gyerek is van, azzal is foglalkozzon a nap végén meg még elvárod hogy le...jon.

Fúú, de egy lusta, beképzelt lehetsz. Hányinger..

A barátnőd egy igazi gályarab lehet, csak tűr neked, mert máshol még xarabb élete lenne.

Én nem kérek ilyen életből, totál független vagyok a pasiktól. :P

2023. júl. 6. 19:59
 13/22 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok azzal, hogy nem az összes nő ilyen, de egy ilyen kérdés sokkal több ember figyelmét felkelti.

3-as: Azok a férfiak, akik ezt gondolják, nem a legértelmesebbek, mint a nőknél azok, akik a kérdésemben szereplő kategóriába tartoznak.

4-es: Számomra nem számít annyira a szex, de nem is ez a lényeg. A nők is ugyanúgy vágynak a szexre, mint a férfiak.

Nem értek egyet abban, hogy a nők ugyanazért kevesebb fizetést kapnának. Ha így van, akkor alacsonyabb pozíciókban lehet, de én, a párom, családom, ismerőseim és barátaim sem találkoztak még ezzel.

10-es: A régi normák szerint valóban a nők dolga a házimunka, de szerencsére a világ fejlődik, és sok káros és idióta dolgot elhagyunk, vagy készülünk elhagyni. Ez olyan, mint a nők és gyerekek elnyomása. Mindenki egyenlő jogokkal rendelkezik. A férfiak és nők közötti különbség semmi, csak épp annyi, hogy képesek legyünk a fajfenntartásra. A barátnőm szeret fát vágni, mégsem mondom neki, hogy "férfi munka, hagyd", hisz ő is ugyanúgy tudja csinálni velem.

2023. júl. 6. 20:00
 14/22 anonim ***** válasza:
80%

#10 Wow. A csajod mit szeret benned? :) Azt, hogy ha csinál neked reggelit, akkor nem vered sz.rrá?

Nincs olyan, hogy "a nő dolga". Picsoghattok ti is, meg az összes incel, aki nem veszi emberszámba a nőket. Csak ilyen hozzáállással nem kell majd akkor sem 'picsogni', amikor a kutyának sem kelletek.

"nem tudsz a baszason kivul mast csinalni" - mikor a hímek nagy része még baszni sem tud. :D Ez egy elég nagy öngól. Ha férfi lennék és lenne méltóságom, ezt biztos nem vetném be "érv"-ként egy vitában, ha meg tudok rendesen dugni egy nő, ha nem...

2023. júl. 6. 20:06
 15/22 anonim ***** válasza:
93%
*nőt
2023. júl. 6. 20:10
 16/22 anonim ***** válasza:
3%
Érdekelne az a kép. Amúgy az a baj, hogy a sok ökör férfi csak adja alájuk a lovat. Nem kellene csúszni-mászni előttük, mindjárt kiderülne, hogy a nőiségük mögött nincs semmi érték.
2023. júl. 6. 20:12
 17/22 anonim ***** válasza:
83%
#17 A csúszó-mászó hímektől elaléló nőkben szerintem annyi nőiséget kell keresni, mint amennyi férfiasságot a csúszómászókban.
2023. júl. 6. 20:16
 18/22 A kérdező kommentje:

"Nincs olyan, hogy "a nő dolga"." Ebben teljes mértékben egyetértek. Jó lenne, ha mihamarabb eljutnánk arra a szintre, hogy elhagyjuk a "nő dolga" és "férfi dolga" sztereotípiákat, és egyszerűen elfogadjuk úgy az embert, amilyen. Ha férfi műkörmös akar lenni? Mi akadálya? Ha a nő favágó akar lenni? Mi akadálya? (Hirtelen ez a példa jutott eszembe.) Semmi, csak a félelem, hogy lenézik az illetőt.

"mikor a hímek nagy része még baszni sem tud." Ez is igaz. Nem egyszer hallottam a nő ismerőseimtől, hogy mennyire gyatra a legtöbb férfi, csak saját magára koncentrál, és ha az ürítés megvan, onnantól a nő le van sz*rva.

"ezt biztos nem vetném be "érv"-ként egy vitában" Többször mondták, hogy meleg vagyok, amiért nem szeretek a nőkről beszélgetni, kit hogyan raknék meg és ilyenek. Mondtam, hogy igen, akkor meleg vagyok, ha nem vagyok egy egysejtű szinten.

2023. júl. 6. 20:18
 19/22 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ezt csak általános értelemben gondolhatták. Bár szerintem is nevetséges egy ilyen plakát. Mi irányítja a világot? A pénz és a pina. Ez végülis igaz.
2023. júl. 6. 20:23
 20/22 anonim ***** válasza:
90%
Az igazi probléma ott van, hogy sok, magát kőkemény fenegyereknek beállító fickó is ugyanezt csinálja. Sok esetet láttam már, hogy férfitársaik között nagyon bunkók, erősen dominánsak, stb...aztán megjelenik egy nő és máris érkezik produkálni magukat neki, nyalizni neki.
2023. júl. 6. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!